HE-AS Lingerie

Op de hoek van de Stationsstraat / Nieuwe Kerkstraat en de Grotestraat vindt je HE-AS lingerie, bad en nachtmode. Hier staan service en persoonlijk advies hoog in het vaandel! Wees van harte welkom bij Chantal en haar team.

De speciaalzaak van Twente op het gebied van lingerie, bad- en nachtmode hebben wij in Borne: HE-AS! In de winkel van Chantal koop je bijvoorbeeld de nieuwste lingeriesetjes van merken zoals PrimaDonna, Chantelle, LingaDore, Passionata en Marie Jo. In alle soorten en maten zijn er mooie passende modellen te vinden! Daarnaast kan je hier ook terecht voor corrigerende lingerie (merken zoals Maidenform & Triumph) en fijne lingerie & nachtmode voor tijdens en na je zwangerschap. En wat dacht je van een heerlijke loungeset of pyjama? Voor liefhebbers van mooie, verfijnde stoffen met heerlijk draagcomfort komt HE-AS elk jaar met een nieuwe collectie!

En er is zelfs aan de heren gedacht, want qua ondermode & nachtmode kan je als man hier terecht voor merken zoals Sloggi, Tom Tailor, Ten Cate en Sapph.

Op de website van HE-AS Lingerie ontdek je alle merken!

Of bekijk de website heaslingerie.nl/

Openingstijden

maandag gesloten
dinsdag 09:30 - 18:00
woensdag 09:30 - 18:00
donderdag 09:30 - 18:00
vrijdag 09:30 - 21:00
zaterdag 09:30 - 17:00
zondag gesloten

contactinformatie

voorzieningen

Toegankelijkheid
  • Rolstoeltoegankelijk

Tip je vrienden

facebook twitter