Drempelloos op Vakantie

Ook in het centrum van Borne kan je terecht in een aangepaste vakantiewoning! Op een ideale plek, dichtbij het station en het centrum, maar wel aan de rand van een rustige woonwijk vind je Drempelloos op vakantie. Van alle gemakken voorzien!

Centraal gelegen op loopafstand van centrum Borne en NS-station. De woning is gelegen in rustige woonwijk met uitzicht op park en de prachtige “Villa Meijling”, de vakantiewoning is geschikt voor maximaal 5 personen.

Indeling huis

Door middel van een automatische buitendeur kom je binnen. Twee etages, drie slaapvertrekken: Slaapkamer 1: Beneden, twee éénpersoons hoog-laagbedden en tillift, aangrenzend en drempelloos een badkamer met in hoogte en breedte verstelbare douchestoel, douche, toilet en in hoogte verstelbare wastafel.

Slaapkamer 2: boven (te bereiken met traplift), twee éénpersoonsbedden Gratis Wi-fi, TV en audio in de woonkamer, ook een TV in de slaapkamer beneden.Bad- en bedlinnen inbegrepen. De bedden beneden zijn opgemaakt bij aankomst, de bedden boven niet. Eigen parkeerplaats, 2 terrassen waarvan 1 overdekt en verwarmd.

De stichting Drempelloos op Vakantie werkt samen met de thuiszorgorganisatie BTKzorg, almede met de hieraan gelieerde Zorgvilla’s Twente. De samenwerking houdt in dat vakantiegangers met een lichamelijke beperking die de vakantiewoning huren van DoV in Borne zorg en ondersteuning kunnen inroepen van BTKzorg en Zorgvilla’s Twente. Het zogenaamde “Zorg-Plus pakket” houdt in persoonlijke zorg (gegeven in de vakantiewoning), een maaltijdservice en een 24-uurs calamiteiten zorg.

contactinformatie

voorzieningen

Toegankelijkheid
  • Aangepaste badkamer

Tip je vrienden

facebook twitter