IJssalon de Harmonie

IJssalon de Harmonie is een bekend begrip in Borne. In het karakteristieke pand op de hoek van de Grotestraat en Potkampstraat verkopen ze verslavend lekker ijs. Strijk neer op dit gezellige kleurrijke terras en geniet van verschillende soorten ijs en lekkers.

Op een prachtig plekje aan de rand van Oud Borne, recht tegenover het terrassenplein én in een karakteristiek pand vind je Ijssalon de Harmonie. Op de hoek van de Potkampstraat en Grotestraat kan je inmiddels al 13 seizoenen terecht voor een zeer uitgebreid assortiment ijs. Van schepijs tot frozen yoghurt, van hun bekende softijs & cassis ijs tot ijsmacarons: genoeg om van te genieten. En genieten is het sowieso, want de unieke ligging, de gastvrijheid en klantvriendelijkheid maken het uitnodigend om even neer te strijken op één van de kleurrijke stoeltjes van het terras.

Herjan & Vera en hun gezellige team vol met leuke studenten hebben passie voor ijs. Herjan, altijd werkzaam geweest in de foodsector en op de hoogte van smaken, kwaliteit en Haccp en Vera die zich vooral richt op de beleving en het creeëren van een goed gevoel voor de klant zijn een gouden duo. Toen dit unieke pand vrij kwamen konden ze dan ook niet anders dan een eigen ijssalon starten!

Een begrip in Borne, daar zijn ze trots op. Een plek voor jong en oud, waar mensen graag samenkomen. Of dit nou is na een lange fietstocht (handig, dichtbij Ijssalon de Harmonie zit een oplaadpunt voor de elektrische fiets), na een lekker diner bij één van de restaurants in het centrum of omdat ijs altijd een goed idee is. Hun grootste succes? Een seizoen lang veel tevreden klanten. Daar gaan ze voor!

Of bekijk de website www.ijssalondeharmonie.nl/

Openingstijden

maandag 12:00 - 21:00
dinsdag 12:00 - 21:00
woensdag 12:00 - 21:00
donderdag 12:00 - 21:00
vrijdag 12:00 - 21:00
zaterdag 12:00 - 21:00
zondag 12:00 - 21:00

Afhankelijk van weerstype kunnen de openingstijden wat afwijken.


contactinformatie

voorzieningen

Faciliteiten
  • Afhalen

Tip je vrienden

facebook twitter