Boomkamp Kaasspecialist

Op woensdag, vrijdag & zaterdag staan ze in Borne: de mannen en vrouwen van Boomkampkaas! Begonnen als kleine markthandel, maar inmiddels een begrip in de regio.

Een bekend beeld op het Rheineplein op woensdag marktdag en in het weekend: de gele vlaggen van Boomkampkaas sieren het plein en met een goede neus ruik je op afstand de kaas & delicatessen. De kazen, die worden gerijpt in hun eigen professionele pakhuis, zijn van hoge kwaliteit maar te koop tegen een eerlijke prijs!

De lekkerste (Noord-) Hollandse kazen, buitenlandse kazen, aanverwante producten zoals toastjes, lekkere dips, boeren- en boerderijkazen, kruidenkazen en lightkazen worden verkocht door Wout, Renske en de rest van hun team (bestaande uit fulltimers, parttimers en zaterdagkrachten. In totaal wel 30!). Op de foto zie je Coen, hij staat altijd in Borne voor jullie klaar! Hun specialisatie is het leveren van top kwaliteit kaas voor een eerlijke prijs. Ze staan bekend om de goede prijs/kwaliteit verhouding, maar ook om hun eigen merk ‘Het Beste van Texel’. De Texelse kaas is erg populair. Ze zijn van nature wat lichter gezouten en smaken heerlijk romig.

In Borne & Denekamp

Het team staat op woensdag (ochtendmarkt tot 13:00 uur), vrijdag (gehele dag van 7:00 uur- 18:00 uur) en zaterdag (gehele dag van 7:00 uur tot 17:00 uur) in Borne. Op woensdag tegenover de Mitra en op vrijdag en zaterdag op het plein voor het gemeentehuis. Op de andere dagen staat het team op andere markten, maar je kunt natuurlijk altijd terecht bij hun eigen winkel. Deze is gevestigd in Denekamp, aan de Nordhornsestraat 228.

Geschiedenis

In 1973 is Wout's vader (en dus Renske’s schoonvader) begonnen op de markt. Eerst stalde hij de kazen uit op een houten kraam, naarmate de tijd vorderde groeide het assortiment, werden er meerdere marktwagens aangekocht en inmiddels draaien we 10 markten per week en werken er 30 mensen mee. Aan de visie is niets veranderd; het leveren van topkwaliteit tegen een eerlijke prijs!

De winkel in Denekamp is geopend in 2017. Het team had al langer de ambitie ergens een winkel te openen en dan het liefst dichtbij Duitsland. De Duitsers zijn namelijk gek op Hollandse kaas! Daarnaast zijn ze nu ook voor de Nederlandse klanten in die regio makkelijker bereikbaar.

Onze klanten geven zelf altijd aan: als je onze kaas eenmaal geproefd hebt, wil je nooit meer anders!

Bij Boomkampkaas voeren ze een groot assortiment, zodat er voor iedereen genoeg lekkers is om uit te kiezen. Ook adviseren ze graag klanten, waarbij ze het extra leuk vinden om achteraf te horen of je als klant tevreden bent geweest. Kom je daarna week in week uit terug om datzelfde kaasje te kopen, dan is de missie voor een heerlijk stukje kaas geslaagd en dat geeft het team uiteraard veel voldoening!

Online

De zaak is nog steeds groeiende. Zowel van de informele setting buiten op de markten, als in de winkel, tot hun eigen webshop. Het blijven innoveren geeft het team een kick en met de webshop kunnen ze nog meer mensen laten genieten van Boomkamp Kaas. Ze verzenden zowel in binnenland als in buitenland! Klik voor de webshop >

Openingstijden

Let op, alleen op de woensdag, vrijdag & zaterdag staan ze met hun marktkraam in Borne. Voor informatie over de actuele openingstijden en locaties van markten & winkel verwijzen we graag naar hun website www.boomkampkaas.com.

Ben je benieuwd naar de volle smaken van de kazen van Boomkamp Kaasspecialist? Kom dan eens langs op de markt in Borne en geniet van alle producten die ze voor kaasliefhebbers te koop hebben!

Of bekijk de website www.boomkampkaas.com

Openingstijden

maandag 11:00 - 17:00
dinsdag 08:30 - 16:30
woensdag 07:00 - 13:00
donderdag 08:30 - 17:30
vrijdag 08:00 - 18:30
zaterdag 08:00 - 17:00
zondag 10:00 - 17:30

Let op, alleen op de woensdag, vrijdag & zaterdag staan ze met hun marktkraam in Borne. Voor informatie over de actuele openingstijden en locaties van markten & winkel verwijzen we graag naar hun website www.boomkampkaas.com.


contactinformatie

Tip je vrienden

facebook twitter