Plentyparts

Sinds 2011 gevestigd in Borne: Plentyparts! Noem maar een onderdeel op gebied van accessoires voor fiets, auto, elektra, computer, stofzuiger, witgoed, printers of lampen, en de kans is groot dat je het hier aantreft. Daarnaast kan je hier ook terecht voor (kleine) reparaties en sleutelservice.

Naast het grote en diverse aanbod in de winkel, kan je hier in Borne ook terecht voor het repareren van (kleine) apparaten, stofzuigers en naaimachines, dupliceren ze sleutels, reviseren ze accu's van elektrische fietsen én kan je hier je horlogebatterijen laten vervangen.

Chanine & haar team zijn specialisten in oplossingen! Ze leveren miljoenen onderdelen en hebben er duizenden in de winkel op voorraad. Heb je een probleem? De behulpzame medewerkers denken graag actief met je mee en zoeken voor elk probleem of behoefte een passende oplossing. Ook als je eigenlijk niet precies weet wát je nodig hebt, dan ben je hier ook aan het juiste adres. Ze vinden het een enorme uitdaging samen op zoek te gaan naar de best passende oplossing! Het verschil maken, nuttige en noodzakelijke producten verkopen en het helpen oplossen van een probleem: dát is precies wat het werk van Chanine & collega's zo leuk maakt en voldoening geeft.

Organisatie

Plentyparts is onderdeel van een grotere organisatie. De eerste vestiging (onder de naam 'Onderdelenhuis') opende in 1975 in Almelo. De missie verschoof van 'Eerste Hulp Bij Onderdelen' naar 'Specialist in oplossingen', omdat ze door de jaren heen meer wisten aan te bieden dan alleen de verkoop van onderdelen. In 2011 opende in Borne, ten tijde van de kredietcrisis, de tiende vestiging van Twente! In november 2021 bestaan ze dus 10 jaar en dat heeft alle reden voor een feestje. Tijdens een kredietcrisis een zaak opstarten is natuurlijk één ding, maar tien jaar later een stabiele en gezonde onderneming hebben die onwijs flexibel is andere koek. In de afgelopen jaren kwam er een webshop bij, tal van verbouwingen en in tijden van lockdown een lokale bezorgservice, afhaalservice en was het mogelijk om online een winkelbezoek in te plannen. Één ding is duidelijk: we hebben hier te maken met een echte ondernemersfamilie!

Of bekijk de website www.plentyparts.nl/winkels/borne

Openingstijden

maandag 13:00 - 17:00
dinsdag 09:30 - 18:00
woensdag 09:30 - 18:00
donderdag 09:30 - 18:00
vrijdag 09:30 - 18:00
zaterdag 09:30 - 17:00
zondag gesloten

contactinformatie

voorzieningen

Winkelen
  • Bezorgservice
  • Webwinkel
  • Winkelen

Tip je vrienden

facebook twitter