De Zuivelhoeve

Heerlijke buitenlandse kaassoorten, versgebrande nootjes, Hollandse kazen, chocolade, wijnen, cadeaupakketten, verse belegde broodjes, borrelplanken: werkelijk voor van alles kan je hier terecht. Wees welkom bij Henk en z'n kaasmeisjes!

Misschien wel de grootste snoepwinkel van Borne: De Zuivelhoeve! Al 14 jaar lang is Henk Brok de trotse eigenaar van deze zaak. Sinds 2017 is hij met z'n zaak gevestigd aan de Nieuwe Kerkstraat 33. De winkel werd toen ineens 4 keer zo groot, dus ook 4 keer zoveel lekkers!

In zijn zaak kan je terecht voor de lekkerste delicatessen waar je van kunt genieten van ontbijt tòt de borrel! Hun specialisme? Kaas, noten, worst, wijnen, geschenken, kerstpakketten, zuidvruchten, bonbons en natuurlijk de belegde broodjes waar tijdens lunchpauzes menig Bornenaar dankbaar gebruik van maakt.

De gedrevenheid en passie spat er hier van af! Henk is altijd druk bezig met verder ontwikkelingen in zowel kennis als assortiment. Maar hij doet dat niet alleen! Samen met zijn team met kaasmeisjes (Gea, Linda, Merel, Sanne, Roos, Maureen, Lotte, nog een Lotte, Marjolein en Karlijn) staat hij 6 dagen in de week voor iedereen klaar. Iedereen die hier vaker komt weet het: het team is altijd gastvrij, vrolijk, hebben kennis van veel producten en de winkel kent een uitgebreid assortiment. Dat zijn eigen gezin achter Henk staat, draagt bij aan het succes. En op de vraag 'waarom doe je wat je doet?' heeft Henk maar één antwoord:

Ik ben helemaal wild van alles wat je kunt eten én drinken.

Een stukje Zuivelhoeve geschiedenis

De Zuivelhoeve in Borne, is net als de andere 70 vestigingen een franchise winkel. De oorsprong van de Roerink Food Family ligt in Twekkelo, waarbij het verhaal begint in 1981. Diane Roerink begon toen met het verkopen van ambachtelije zuivelproducten vanuit de oude klompenschuur op het erf bij haar ouders. Deze producten werd door Gerjhan Roerink zelf gemaakt met verse weidemelk van boerne uit de directe omgeving. Het bedrijf groeide snel en in 1985 opent al de tweede winkel en vinden de eerste producten in hun weg naar de supermarkt. Nog eens 10 jaar later zijn de producten van de Zuivelhoeve in bijna elke Nederlandse supermarkt te vinden. Tegenwoordig haalt Zuivelhoeve nog steeds de melk op uit de lokale omgeving en verwerkt dit tot ambachtelijke producten.

Of bekijk de website winkels.zuivelhoeve.nl

Openingstijden

maandag 11:00 - 18:00
dinsdag 09:00 - 18:00
woensdag 09:00 - 18:00
donderdag 09:00 - 18:00
vrijdag 09:00 - 21:00
zaterdag 09:00 - 17:00
zondag gesloten

contactinformatie

 

Nieuwe Kerkstraat 33
7622LG Borne

074-2668818

voorzieningen

Toegankelijkheid
  • Rolstoeltoegankelijk

Tip je vrienden

facebook twitter