De Smaak - Halte

Ben je in Borne en heb je honger? Maak dan een stop bij De Smaak-Halte! Hier bestel je heerlijke belegde broodjes met een smakelijke twist voor tijdens de lunch. Puur, vers en ambachtelijk voor jou gemaakt!

De Smaak-Halte biedt een verscheidenheid aan diensten aan, waaronder hun bekende vers belegde broodjes, maar ze zijn ook jouw partner voor de zakelijke lunch service, borrelboxen en hapjesplanken!

Ambachtelijk

In alles wat ze maken bij De Smaak-Halte stoppen ze een grote dosis aan liefde. Neem nou het ambachtelijke huis-gebakken brood en het gebruik van pure & kakelverse ingrediënten. Je proeft het meteen! Ze proberen zoveel mogelijk met lokale vers-leveranciers te werken. Niet zo gek dus, dat je keer op keer wilt bestellen! Lekker voor tussen de middag thuis of op het werk, maar ook ideaal voor zakelijke meetings & vergaderingen. Kortom, even de tijd nemen bij deze halte vol smaak is gewoon een hartstikke goed idee.

Smaak met liefde

De Smaak-Halte is dus gespecialiseerd in het bereiden van ambachtelijke broodjes en zakelijke lunches. Wat dacht je van een vers eigen gebakken broodje met carpaccio? Tonijnsalade? Of het bekende warme broodje Rohaan, gemaakt met de verse eitjes van 't Hedevels Bio Ei? Laat je elke keer opnieuw verrassen door de diverse smaken. Hun gemotiveerde en enthousiaste vijfkoppige team bestaat uit vrolijke verkoop-sterren, blije broodjesbereiders en heuse 'smeerspecialisten' zoals ze dat zelf noemen. En niet vergeten: de vliegende keep die allerhande broodnodige werkzaamheden doet. Een broodje halen doe je hier trouwens ook niet 'zomaar'. Je wordt altijd warm welkom geheten, er is ruimte voor een praatje (met humor!) en uiteindelijk loop je me wat lekkers weer de deur uit.

Stukje geschiedenis

De Smaak-Halte is ontstaan tijdens de corona periode, want ondanks dat dit een lastige periode voor hen was wisten ze er een positieve draai aan te geven. Ze wisten een leuke plek te creëren waar je ook nog eens kan komen voor een heerlijke lunch traktatie. Met een knipoog naar een stukje Twentse nostalgie (want ooit stonden hier de bussen van OAD reizen!) was De Smaak-Halte geboren. En weet je wat het mooiste is? Ze vinden het onwijs leuk om te doen: mensen blij maken met lekkere ambachtelijke lunches én hun creativiteit ten volle benutten. Extra leuk is dan ook dat steeds meer mensen blij binnen komen en aangeven "We hebben gehoord dat het hier zo lekker is allemaal, dus hoog tijd om te proeven!".

Of bekijk de website www.desmaakhalte.nl/

Openingstijden

maandag 10:00 - 15:00
dinsdag 10:00 - 15:00
woensdag 10:00 - 15:00
donderdag 10:00 - 15:00
vrijdag 10:00 - 15:00
zaterdag gesloten
zondag gesloten

contactinformatie

voorzieningen

Ligging
  • In het centrum
Faciliteiten
  • Afhalen

Tip je vrienden

facebook twitter