De Ruijter Cateringbedrijf

Al 3 jaar lang is Peter de Ruijter actief binnen de catering. Van buffetten tot complete verhuur voor jouw feest: je bent bij Peter aan het juiste adres!

Als je behoefte hebt aan catering van A tot Z, is Peter je man. Hij regelt alles tot in de puntjes en alles op maat gemaakt! Hij kan je voorzien in allerlei soorten catering, van luxe hapjes tot buffetten voor op de zaak, van showcooking aan huis tot een partyplanner: hij draait z'n handen er niet voor om. En helemaal handig is dat hij een heleboel zaken verhuurd die jouw feest mooier maken. Wat dacht je van een mobiele bar, feesttent, stoelen, bankjes of een heater? Hij heeft ze allemaal voor je klaar staan. Zoals hij zegt: van A tot Z!

Persoonlijke aandacht

Deze voor hem, uit de hand gelopen hobby, doet hij het liefst omdat hij graag mensen blij maakt. Persoonlijke aandacht is daarbij het sleutelwoord. De passie voor vers en lekker eten dat voor iedereen betaalbaar moet zijn is het uitgangspunt, maar is inmiddels doorgegroeid naar een totaal cateraar die naar wens van de klant elk feest kan verzorgen. Voor zowel particulier als bedrijf!

Of het nu gaat om hapjes voor een verjaardag of een lekker buffetje, een bedrijfslunch of een bedrijfs BBQ, bruiloften, inwijdingsfeesten of gewoon omdat oma 80 jaar is geworden: Niks is ons te gek!

Kortom: persoonlijke aandacht dus en oog voor kwaliteit. Verse producten, persoonlijke twist en in elke prijsklasse! Geen enkel feestje is bij Peter standaard.

contactinformatie

voorzieningen

Faciliteiten
  • Bezorgen

Tip je vrienden

facebook twitter