Ijssalons

Hmmmmm er gaat niets boven een lekker ijsje! Ideaal als toetje na een heerlijk diner thuis of in het dorp, of bijvoorbeeld als je onderweg bent tijdens een wandeling of een fietstocht. Stop bij één van onze ijssalons in Borne, Hertme of Zenderen!

Ijsje eten in Borne

IJsliefhebbers opgelet! Borne, in het hart van Twente, herbergt een schat aan ambachtelijke ijssalons die jouw smaakpapillen gegarandeerd zullen verwennen! Of je nu een inwoner bent of een bezoeker die op zoek is naar een lekkere én smakelijke verkoeling, in Borne, Hertme & Zenderen zijn er genoeg plekken waar je lekker kan afkoelen. Plof neer op de gezellig aangekleedde bankjes in het centrum, op het terras in Oud Borne / Centrum of neem het ijsje mee in de hand terwijl je door het buitengebied van Borne wandelt.

Een klassieke ijscoupe, romig roomrijs, een verfrissende sorbet of een old school softijsje: er is meer dan genoeg keus in Borne. Vergeet vooral ook niet de frozen yoghurts, milkshakes in ontelbare smaken en ijsmacarons. Om je wat op weg te helpen hebben we hebben alvast een aantal ijstips in Borne voor je op een rijtje gezet, deze vind je in het artikel 'Zin in een Ijsje?'.

Altijd een ijs moment

Ijs is altijd een perfecte traktatie en voor elk moment geschikt. Ben je helemaal in de vakantievibes? Kies dan voor een grote sorbet en neem plaats op het terras. Geniet jij meer van de keuze uit wel meer dan 20 smaken? Kies dan voor een ijssalon met meerdere (ambachtelijke) ijssmaken. Tiramisu, caramel zeezout,aardbei, meloen, vanille, chocolade: de keuze is tegenwoordig eindeloos dus je moet gewoon heel vaak gaan om te ontdekken welke je nou écht het lekkerste vind! Een ijsje in Borne eten is met zoveel aanbod altijd leuk om te doen. Eet smakelijk!