De Ster

De Ster, een unieke plek aan de rand van het mooie Oud Borne. Café, lunch & atelier in één. Het biedt wekelijks zinvolle dagbesteding aan zo'n 25 medewerkers met een verstandelijke beperking.

Bernadette Wieffer en haar gemotiveerde begeleiders zorgen voor kleinschalige, persoonlijke begeleiding. Een prachtig team staat hier de hele week voor jullie klaar!

De medewerkers worden begeleid om werkzaamheden te leren uitvoeren in zowel het atelier, als de kadowinkel en in cafegedeelte de Ster. In het atelier worden bijzondere en unieke kado’s en kunst gemaakt. In de kadowinkel verkopen zij naast hun eigengemaakte producten, ook originele kado’s. In het café gedeelte worden ze begeleid in het maken & serveren van speciale koffie's, thee, gebak, koekjes, lunch & high tea.

Knus ingericht, met o.a. een knipoog na het vroegere café de Ster, is het gezellig zitten binnen én buiten. Koffie drinken met uitzicht op een idyllisch straatje tot aan de mooie Oude Kerk? Bij de Ster moet je zijn. Sowieso. Op een plek waar dromen, wensen & idealen samenkomen, is het een bron van positiviteit en gezelligheid.

Wees welkom bij de Ster!

Of bekijk de website www.de-ster-borne.nl/

Openingstijden

maandag 09:00 - 16:30
dinsdag 09:00 - 16:30
woensdag 09:00 - 16:30
donderdag 09:00 - 16:30
vrijdag 09:00 - 16:30
zaterdag
zondag

contactinformatie

voorzieningen

Ligging
  • In het centrum
Faciliteiten
  • Terras

Tip je vrienden

facebook twitter