Akkoord

Door het gebruik van onze website ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in ons Cookiebeleid.

Restaurant Het Seminar & De Kapel

Hemels genieten van gerechten van het beste wat de natuur en het seizoen te bieden heeft, staat hier voorop. Wij werken dan ook met dagverse producten, veelal uit eigen tuin. Iedere dag andere verse producten vergt veel creativiteit van onze koks en levert dan ook de mooiste gerechten op!

Het Seminar, luxe dineren op een unieke locatie. Aan de rand van Zenderen vind je restaurant Het Seminar, gevestigd in een voormalig klooster.

Restaurant De Kapel Op de eerste verdieping van Het Seminar hebben wij sinds december 2018 een nieuw concept gerealiseerd: De Kapel. De Kapel is een sharing restaurant waar samen genieten van kleinere, luxe gerechtjes voorop staat! Stel je eigen menu samen of laat je verrassen met het chef’s menu. Koude gerechten, warme gerechten, hapjes en zelfs desserts, wat is er leuker dan dit te kunnen delen met elkaar.↵ Meer info over Restaurant De Kapel

Of bekijk de website www.hetseminar.nl

Openingstijden

Tijdelijk gesloten


contactinformatie

voorzieningen

Ligging
  • Bij het bos

Tip je vrienden

facebook twitter