Restaurant Smikkel

De ideale locatie voor feestjes, bruiloften en lekker eten! Ben je op zoek naar een sfeervol restaurant? Een ontspannen middag? Kom dan eens langs bij Restaurant SMIKKEL in Zenderen! Terwijl jij wacht op je gerecht vermaken de kinderen zich op een indoor skelterbaan, trampolines of spelen ze buiten in de speeltuin. Ook de ideale locatie om te trouwen of te vergaderen!

Op deze veelzijdige locatie kan je veel lekkere gerechten eten. Je kan hier ook trouwen, vergaderen en familiefeesten vieren of dansen tijdens één van de feest thema avonden. In samenwerking met Feestjes Twente gaan op zaterdagavond de voetjes van de vloer tijdens Vinylparty's of jaren '70, '80 & '90 muziek met een DJ! (klik hier voor de agenda!)

Restaurant

Genoeg te kiezen in het grote aanbod aan gerechten! Het assortiment aan lunchgerechten bestaat o.a. uit belegde broodjes, tosti's, maaltijdsalades, soep en hamburgers. Op de dinerkaart (geldig vanaf 16.00 uur) staan pannenkoeken en regionale gerechten zoals 100% runderburgers uit Saasveld en kipgerechten! (graag de volgende zin verwijderen: Na corona zullen ze ook het aanbod uitbreiden met kipgerechten). Bij SMIKKEL werken ze ook graag samen met lokale streekproducenten (bijvoorbeeld Culibes, bekend om hun vlierbloesem en Bosbessenkwekerij La Française, bekend om hun bosbessen en vele jamsoorten). Het aanbod is te koop in de schappen met streekproducten. Naast de gezellige ruimte om te zitten is er voldoende speelgelegenheid voor de kinderen: zowel binnen als buiten kunnen ze zich uitleven! De indoor skelterbaan en trampolines maken het helemaal af.

Of bekijk de website smikkel.metro.rest/?lang=nl

Openingstijden

maandag gesloten
dinsdag 12:00 - 20:00
woensdag 12:00 - 20:00
donderdag 12:00 - 20:00
vrijdag 12:00 - 20:00
zaterdag 12:00 - 20:00
zondag 12:00 - 20:00

contactinformatie

voorzieningen

Keuken
  • Nederlands
  • Pannenkoek
  • Streekproducten
Ligging
  • Buiten het centrum
  • Landelijk gelegen
Faciliteiten
  • Kinderspeelhoek
  • Kinderstoel aanwezig
  • Terras

Tip je vrienden

facebook twitter