Restaurants in Borne

In Borne zijn we onwijs goed in lekker eten. Bourgondisch, Michelin waardig, gewoon een lekkere daghap: met zo'n bijzonder goed aanbod van kwalitatieve restaurants is kiezen soms best lastig. Eetsmakelijk alvast!

Restaurants

In Borne zijn we onwijs goed in lekker eten. Bourgondisch, Michelin waardig, gewoon een lekkere daghap: met zo'n bijzonder goed aanbod van kwalitatieve restaurants is kiezen soms best lastig. Eetsmakelijk alvast!

Als je op zoek bent naar een leuke avond uit in Twente, dan zijn Borne, Hertme en Zenderen de perfecte bestemmingen! Met een breed scala aan restaurants die alles bieden van traditionele gerechten tot internationale smaken, is er voor elk wat wils.

Of je nu op zoek bent naar een romantisch diner voor twee of een gezellige avond met vrienden of familie, er is een restaurant voor elke gelegenheid. Begin je avond in het pittoreske Hertme met een heerlijk drankje op het terras. Hier geniet je van het prachtige uitzicht op het groene landschap terwijl je je een lokaal gebrouwen biertje goed laat smaken. Of wat dacht je van eten in een restaurant met een Groene Michel ster? Dat kan namelijk in Zenderen bij Het Seminar! De Groene Michelinster is een bijzondere onderscheiding die wordt uitgereikt aan restaurants die zich inzetten voor duurzaamheid en het milieu. Deze ster is een erkenning voor restaurants die op een verantwoorde manier omgaan met voedsel en die zich bewust zijn van de impact die hun bedrijfsvoering heeft op het milieu. Er zijn maar weinig zaken met een Groene Michelinster dus we zijn er bijzonder trots op dat Zenderen in 2021 deze Groene Michelinster heeft binnengesleept!

In het centrum van Borne vind je tal van restaurants die een breed scala aan smaken bieden. Probeer bijvoorbeeld de Mexicaanse, Italiaanse, Franse, Aziatische, BBQ of Libanese specialiteiten. Laat je culinair verwennen in het prachtige historische pand Villa Elisabeth of bij de altijd populaire horecazaak KIR diner x bar.

Kortom, uiteten gaan in Borne, Hertme en Zenderen biedt een fantastische culinaire ervaring met voor elk wat wils! Scroll naar boven om alle locaties te ontdekken.