Restaurant Het Seminar

Puur, natuurlijk en lekker eten: dat is de nieuwe smaakervaring bij Het Seminar! Genieten van gerechten van het beste wat de natuur en het seizoen te bieden heeft, staat hier voorop. Ze werken dan ook met dagverse producten, veelal uit eigen tuin.

Het Seminar: puur, eerlijk en heerlijk dineren op een unieke locatie

Aan de rand van Zenderen vind je restaurant Het Seminar, gevestigd in een voormalig klooster. Genieten van gerechten van het beste wat de natuur en het seizoen te bieden heeft, staat hier voorop. Zoals jullie van ons gewend zijn, werken wij met eigen producten die groeien in onze tuinen. Deze groene wijze van werken is wat ons uniek maakt en wat de smaakbeleving zo intens maakt. Je proeft de versheid van de ingredi├źnten niet voor niets, zo kun je de groenten in de tuin achter het restaurant vinden!

Vergaderen

Op zoek naar een unieke vergaderlocatie? Kom dan eens vergaderen in het oude gymnasium van de Paters Karmelieten. Het oude gymnasium van de Paters Karmelieten in Zenderen is allesbehalve een doorsnee vergaderaccommodatie. Dit unieke gebouw heeft zijn oude, historische elementen behouden, maar heeft ook de beschikking over de modernste technieken in de vergaderzalen. Ze beschikken hier over 6 multifunctionele zalen zijn geschikt voor alle soorten zakelijke bijeenkomsten en beschikken over veel daglicht, airco en gratis Wi-Fi.

Daarnaast zijn er mogelijkheden tot lunch en diner tussen de vergadersessies door. Neem hiervoor contact op met Het Seminar!

Of bekijk de website www.hetseminar.nl

Openingstijden

maandag gesloten
dinsdag gesloten
woensdag 17:00 - 22:00
donderdag 17:00 - 22:00
vrijdag 17:00 - 22:00
zaterdag 17:00 - 22:00
zondag gesloten

contactinformatie

Tip je vrienden

facebook twitter