Restaurant Het Seminar

Puur, natuurlijk en lekker eten: dat is de nieuwe smaakervaring bij Het Seminar! Genieten van gerechten van het beste wat de natuur en het seizoen te bieden heeft, staat hier voorop. Ze werken dan ook met dagverse producten, veelal uit eigen tuin.

Een nieuwe smaakervaring!

Met de nieuwe eigenaren bij Restaurant Het Seminar gaan ze een nieuw hoofdstuk tegemoet: ze gaan van fine dining naar à la carte! Minder complex in smaken, meer eenvoud in gebruik van pure, natuurlijke ingrediënten uit eigen tuin. De groene wijze van werken staat voorop en staat nu nog dichter bij hun ideaal: intensiever gebruik van verse ingrediënten die rechtstreeks afkomstig zijn van hun eigen grond en dieren! Dit resulteert in een intense smaakbeleving én een goed verhaal. Schuif aan in de mooie sfeervolle ambiance van het oude klooster aan de rand van Zenderen.

Elk gerecht vertelt een verhaal dat begint op onze tuinen en boerderij en eindigt op jouw bord. Zo brengen we de natuur en puurheid dichterbij dan ooit tevoren.

Een restaurant waar duurzaamheid & groen werken op 1 staat. Creativiteit, verse smaakvolle gerechten en luxe dineren op een unieke locatie! Neem plaats op de relaxte loungebank, warm op bij de openhaard of schuif aan bij de hoge tafels met uitzicht op de open keuken.

Meer info over Restaurant De Kapel

Vergaderen

Op zoek naar een unieke vergaderlocatie? Kom dan eens vergaderen in het oude gymnasium van de Paters Karmelieten. Het oude gymnasium van de Paters Karmelieten in Zenderen is allesbehalve een doorsnee vergaderaccommodatie. Dit unieke gebouw heeft zijn oude, historische elementen behouden, maar heeft ook de beschikking over de modernste technieken in de vergaderzalen. Ze beschikken hier over 6 multifunctionele zalen zijn geschikt voor alle soorten zakelijke bijeenkomsten en beschikken over veel daglicht, airco en gratis Wi-Fi.

Daarnaast zijn er mogelijkheden tot lunch en diner tussen de vergadersessies door. Neem hiervoor contact op met Het Seminar!

Of bekijk de website www.hetseminar.nl

Openingstijden

maandag gesloten
dinsdag gesloten
woensdag 17:00 - 22:00
donderdag 17:00 - 22:00
vrijdag 17:00 - 22:00
zaterdag 17:00 - 22:00
zondag 16:00 - 22:00

contactinformatie

Tip je vrienden

facebook twitter