Restaurant Al Capone

Welkom bij Restaurant Al Capone in Zenderen. Daar brengen ze Italië gewoon richting Twente! Ambachtelijke pizza's, overheerlijke spareribs en crimineel lekker ijs: kom hier sfeervol dineren of haal alle gerechten vers af!

Ze staan onder andere bekend om hun ambachtelijke pizza's, fijne spareribs én crimineel lekker ijs: Nova Hakobian en z'n vrouw Daniëlle van Restaurant en Ijssalon Al Capone! Sinds 1 juni 2013 runnen zijn het Italiaanse restaurant Al Capone en vanaf eind april 2021 is daar ijssalon Gelato Al Capone bijgekomen.

Het dynamische duo bestaande uit Nova, die heerst in de keuken en duizendpoot van het bedrijf is en Daniëlle (in het weekend als gastvrouw, zorgt voor alle administratieve taken én marketing) werken samen met een gezellig team. Met z'n allen maken ze het bedrijf sterk! Zo'n 8 jaar geleden durfden zij het aan om, nadat ze heel wat uitbaters hadden zien vertrekken, te vestigen in Zenderen. Eerlijk is eerlijk: heel wat mensen waren in het begin huiverig, maar Nova & Daniëlle hebben het tegendeel bewezen. Mede ook door Nova's perfectionisme, doorzettingsvermogen en werkmentaliteit staat er een goed draaiende zaak. De passie spat er af, de gerechten zijn perfect en de grote kring met vaste gasten komt graag eten. Ze staan bij Al Capone voor kwaliteit en heel veel gasten kunnen daarom niet meer zonder hen!

Maak het zo duur als je zelf wilt: kom even een pizza eten of ga uitgebreid dineren met een bijpassende wijn in het sfeervolle restaurant. Borrel na bij de haard of gezellig aan de tafel. En hun nieuwe ijssalon? Het is de kers op de taart (of moet ik zeggen: op het ijs), want je uitje is pas echt compleet na een crimineel lekker ijsje.

Wat ze het leukste vinden? Als gasten zich willen laten verrassen en open staan voor nieuwe smaken! De keuken kan dan laten zien wat ze kunnen en de gast? Die kan lekker genieten! Een heerlijk familierestaurant dus, waar liefde voor het vak en passie tot in de kleinste details te zien is.

Of bekijk de website www.restaurantalcapone.nl

Openingstijden

maandag gesloten
dinsdag gesloten
woensdag 16:00 - 22:00
donderdag 16:00 - 22:00
vrijdag 16:00 - 22:00
zaterdag 16:00 - 22:00
zondag 16:00 - 22:00

contactinformatie

 

Hoofdstraat 26
7625PE Zenderen

074-8200269

voorzieningen

Keuken
  • Italiaans
Ligging
  • In het centrum
  • Landelijk gelegen
Faciliteiten
  • Afhalen
  • Terras

Tip je vrienden

facebook twitter