Hertme's Ambacht

Ontspannen genieten… Koken is een ambacht. Van verse ingrediënten een gerecht maken dat heerlijk smaakt, dat heeft vakmanschap nodig. En daar staat Hertme’s Ambacht voor!

Al meer dan 5 jaar, op een heel mooi plekje in Hertme, zit restaurant Hertme's Ambacht. De passievolle eigenaar en gastheer pur sang Lereau en z'n gedreven team openen hier 5 dagen per week de deuren. Woensdag tot en met vrijdag vanaf 16:00 uur (mits het lekker weer is, dan zwaaien de deuren soms al met lunchtijd open!) en in het weekend staan ze vanaf 11:00 uur voor je klaar. Terwijl je overdag kan genieten van mooie lunch gerechten en heerlijk assortiment lekkers bij de koffie, bereiden ze 's avonds menu's zonder daar een menukaart bij te gebruiken. Een menukaart hebben ze namelijk niet! En dat is een landelijk uniek concept, want dit kom je niet heel vaak tegen. Dit betekent wel dat Lereau en z'n team erg goed naar de wens van de gast moeten luisteren, maar dat doen ze met alle liefde en vol passie.

Bij Hertme's Ambacht geldt dat iedereen de aandacht krijgt die ze prefereren én die ze verdienen. En dat merk je aan alles, want het team hoort en leest het vaak genoeg terug: dineren hier is écht een gevoel van thuiskomen! Vanaf het moment van ontvangst tot het afscheid: de hele avond moet kloppen. Een lach, een traan, maar ook verhalen en zorgen worden gedeeld. Pure aandacht dus, bij Hertme's Ambacht! En dat is dan ook meteen hun grootste doel: de gasten een fantastische middag en/of avond bezorgen mét kwalitatief hoogwaardige producten, een lage drempel en natuurlijk de nodige dosis humor.

Het begin van Hertme's Ambacht

Al sinds z'n 13e werkt de enthousiaste Lereau in de horeca. In 2007 was hij samen met vrouw en kinderen te gast op de plek waar nu Hertme's Ambacht zit. Het pand, de indeling... hij voelde meteen aan: als ik ooit voor mezelf ga beginnen dan wil ik deze zaak overnemen en nieuw leven in blazen. Elf jaar later werd hij benaderd en was het moment daar! Na het ontvangen van de sleutel en klussen met veel vrienden, buren en familieleden hebben ze er deze fijne plek van gemaakt. Helemaal gelukt dus!

Dit had ik nooit zonder mijn bijzonder mooie team kunnen klaarspelen en realiseren, laat dat wel heel duidelijk zijn!

Team Hertme's Ambacht

Lereau heeft om zich heen fijne en pure mensen weten te verzamelen, waardoor het voelt als een familie! Met een aantal mensen in vaste dienst en toppers van oproepkrachten serveren ze elke week opnieuw vol enthousiasme de gerechten. Waar ze het meest blij van worden? Als gasten enthousiast en vol verhalen het restaurant weer verlaten! Het gaat om de beleving. Precies hun motto dus: 'als jullie genieten, genieten wij ook!'.

Of bekijk de website hertmesambacht.nl/

Openingstijden

maandag gesloten
dinsdag gesloten
woensdag 16:00 - 00:00
donderdag 16:00 - 00:00
vrijdag 16:00 - 00:00
zaterdag 11:00 - 00:00
zondag 11:00 - 00:00

contactinformatie

voorzieningen

Keuken
  • Nederlands
Ligging
  • Landelijk gelegen
Faciliteiten
  • Kinderstoel aanwezig

Tip je vrienden

facebook twitter