Akkoord

Door het gebruik van onze website ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in ons Cookiebeleid.

Erve Hondeborg

Of je nu het Marskramerpad loopt, een toevallige passant bent of een rondje fietst. Even uitrusten bij Erve Hondeborg maakt je tocht tot een plezier. Daarnaast kan je uitstekend goed terecht voor jouw bruiloft of om te vergaderen: Erve Hondeborg is van alle markten thuis!

De van oorsprong oude boerderij – ver terug in de geschiedenis zelfs een burcht – is ingericht als een bijzondere plek om te genieten. Erve Hondeborg is gelegen op een mysterieuze plek. De boerderij is gebouwd op een heuvel omringd door eeuwenoude eikenbomen en een gracht in de vorm van een hoefijzer. Ooit stond hier een heuse burcht, van waaruit ridders de omgeving controleerden.

Tegenwoordig is Erve Hondeborg een pleisterplaats/rustplaats, vergaderlocatie maar ook vooral een geweldige plaats om jullie huwelijk te sluiten en te vieren! De trouwlocatie is zeer geschikt voor een intiem gezelschap met een heerlijke bubbel, drankje en etentje na de ceremonie.

Met de strategische ligging in het kloppende hart van Twente op slechts 2 minuten van de snelweg maar wel in een groenrijke omgeving is dit dus de ideale locatie voor genieten, rusten, trouwen, rouwen of vergaderen.

Of bekijk de website www.ervehondeborg.nl/

contactinformatie

Tip je vrienden

facebook twitter