Zeut Chocola

Ambachtelijke chocola met Twentse Streekproducten. Een lekker cadeau om te krijgen of om lekker zelf te houden. Proef het beste van Twente in een bonbon!

Het ZEUT chocolade atelier zit in de voormalige smederij van Borne, dus de ene ambacht is ingeruild voor een andere ambacht! Naast business to business, levering aan horeca en detailhandel, kan iedereen sinds eind augustus z´n hart ophalen: in hartje centrum Borne kan je terecht bij de overheerlijke winkel van ZEUT! Hier haal je lekkere bonbons in allerlei soorten vormen & smaken, breekchocolade (wat dacht je van zeezout karamel?!), chocoladegeschenken en seizoensgebonden producten: denk hierbij aan chocoladeletters en kerstchocolade. Een winkel die je sowieso niet uit kan lopen zonder iets lekkers mee te nemen dus!

Passie voor chocolade

De passie voor chocola spat er van af. Linda is altijd bezig met smaak en ontwikkeling, dus haar aanbod is uniek. Van een truffelbonbon met likeur van Kalkwijck distillers tot en met een rode wijn bonbon met wijngelei van wijngaard Hof van Twente. Heerlijk!

Het motto van Linda is daarom ook: Lekker, lekkerder, lekkerst!

Of bekijk de website www.zeut.nl

Openingstijden

maandag gesloten
dinsdag gesloten
woensdag 09:30 - 17:00
donderdag 09:30 - 17:00
vrijdag 09:30 - 21:00
zaterdag 09:30 - 17:00
zondag gesloten

contactinformatie

Tip je vrienden

facebook twitter