Eten & Drinken

Sushi tips in Borne

Geschreven door

Corine

Leestijd 2 minuten 500 x bekeken

Heb je zin in sushi? Dan ben je in Borne aan het goede adres! Laat de sushi lekker thuisbezorgen of nog mooier: ga zelf aan de slag tijdens een sushi workshop!

Al jarenlang een bijzonder populair gerecht in Twente, of eigenlijk heel de wereld: Sushi! Kleverige rijst opgerold met verschillende ingrediënten (van groenten, tot vis en ei bijvoorbeeld) in allerlei verschillende soorten & maten zijn de basis voor een feestje op tafel. Wat dacht je bijvoorbeeld van nigiri, sashimi, crispyrolls, california rolls of poké bowls? Hier in Borne duurt het wel even voordat je alle opties hebt geproefd!

Direct Sushi

Deze zaak zit er nog maar sinds 2020, maar Direct Sushi is al bijna niet meer weg te denken uit Borne! Laat de verse sushi bezorgen in Borne, Hertme of Zenderen of haal het af aan Azelozestraat 78. Op Instagram & Facebook delen ze ook leuke aanbiedingen & acties, dus houd ze vooral even in de gaten.

Sushi Maki lekker zelf
Sushi Maki lekker zelf

Sushi Maki lekker zelf

Tijdens Slag om Borne editie 2022 was één van de opdracht: Sushi Maki lekker zelf! Meer dan 100 teams gingen aan de slag met een do-it-yourself-pakket van Direct Sushi. De mooiste creaties kwamen er uit! Heel misschien hadden al deze sushi chefs in Borne wel een workshop 'sushi maken' gevolgd bij Jasmin Garden. Onder de begeleiding van hun eigen sushi-chefs leer je allerlei verschillende soorten sushi te maken, waarvan je uiteindelijk zelf ook kunt genieten. Een echte to do tip voor bedrijfsuitjes, broer-zussendag, vriendinnenuitje, familiefeest of verjaardag bijvoorbeeld! De workshop duurt zo'n 2 uur en kost 30 euro per persoon. Je kan deze workshop boeken vanaf 10 personen! Ben je met minder dan 10 personen kan je even contact opnemen via info@jasmingarden.nl om te kijken of je in een samengestelde groep toch nog de workshop kan bijwonen.

Sushi workshop
Sushi workshop

Geen zin om zelf aan het werk te gaan? Geen probleem! Ook de sushi van Jasmin Garden wordt vers bereid en kan je thuis laten bezorgen of afhalen. De keuze is ook hier heel erg gevarieerd, van grote mix boxen tot nigiri sushi en van maki sushi tot sashimi. Nou, heb je inmiddels de kaart er al bijgepakt? Is het al etenstijd? Eetsmakelijk in ieder geval!

Deel dit artikel met vrienden

Corine

Hi, ik ben Corine! Citymarketeer, toerismemanager, promotioneel aanjager. Wat de titel ook mag zijn: mijn missie is om zoveel mogelijk mensen te overtuigen en te inspireren om een bezoek aan gemeente Borne te komen brengen!

Meer verhalen uit Borne

 1. Doe-tips

  De leukste evenementen in Borne de maand december 2023

  Geschreven door Corine
 2. Winkelen

  Bijzonder lekkere adresjes!

  Geschreven door Corine
 3. Bruto Borns Geluk

  Aflevering 5 van Bruto Borns Geluk de Podcast!

  Geschreven door Corine
 4. Winkelen

  Leuke adresjes om woonaccessoires te shoppen!

  Geschreven door Corine

Tip je vrienden

facebook twitter