Naar aanleiding van een wens in de Wensboom Borne doen wij graag een oproep namens de dochters van Loes en Allard Versteege uit Borne. Zij hebben een hartenwens voor hun dochters Robin van 6 jaar en Billie van 4 jaar: ze zoeken een liefdevolle oma om gezellige activiteiten te ondernemen!

Robin & Billie
Robin & Billie

Onze meiden hebben zoveel te bieden

“Onze meiden hebben zoveel te bieden,” zegt Loes. “Drie jaar geleden zijn onze beide moeders in dezelfde week overleden waardoor onze dochters hun oma’s verloren. De wereld stond stil…zoveel gemis! Robin en Billie missen hun oma’s ontzettend. Ze verlangen naar een oma om even langs te gaan, leuke dingen te doen, samen te knutselen of gewoon te kletsen. Onze meiden zitten boordevol liefde, enthousiasme, grapjes en gezelligheid.”

Wie zoeken wij?

Wij staan open voor een lieve, betrouwbare en bij voorkeur fitte oma, die goed past bij ons gezin.

Reageer

Ben jij de oma die wij zoeken? En heb jij zin om gezellige avonturen te beleven met deze meiden? Meld je dan aan via het onderstaande formulier.

Wensboom Borne

Deze oproep voor een wensgrootouder /wensoma is slechts één voorbeeld van de vele hartverwarmende acties die voortkomen uit de Wensboom Borne. Lokale organisaties, Rabobank Centraal Twente, BBO, De Ster, Visit Borne en WISH3, werken samen onder het motto 'Samen bereiken we meer dan alleen!' om bijzondere wensen te vervullen.

Oma gezocht!

Oma gezocht!

Ik wil graag de lieve & actieve oma voor Robin en Billie zijn:

Tip je vrienden

facebook twitter