Akkoord

Door het gebruik van onze website ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in ons Cookiebeleid.

Gasterij De Beiert

De Rijksoverheid en het RIVM hebben besloten dat stap voor stap de maatregelen tegen het coronavirus versoepeld worden. We raden iedereen aan om de website van de locatie te bekijken en goed van tevoren te informeren of de locatie die je wilt bezoeken open is of niet.

Gasterij De Beiert in Ambt Delden is een luxe Bed & Breakfast gelegen midden in het Twentse coulisselandschap.

De Bed & Breakfast beschikt over 4 moderne gastenkamers. De kamers (waarvan één op de begane grond en tevens rolstoelvriendelijk) beschikken elk over een eigen badkamer, flatscreen, werkplek en WiFi. Neem na een dag wandelen of fietsen plaats naast de houtkachel of aan de gezellige stam- en leestafel. Onder het genot van een kop koffie, pakt u een goed boek of praat u gezellig na over uw dagje uit in Twente.

Toegangsprijzen

€ 87,50 Prijs per overnachting De prijs is gebaseerd op 2 personen per kamer per nacht, inclusief uitgebreid boerenontbijt. Voor eenpersoonsgebruik rekenen we € 77,50 per kamer per nacht, inclusief ontbijt.

Keukenfaciliteiten

  • Koelkast met vriesvak
  • Standaard keukeninventaris

voorzieningen

Voorzieningen
  • Gratis Wifi
Toegankelijkheid
  • Rolstoeltoegankelijk
Voorzieningen kamer
  • Terras

Tip je vrienden

facebook twitter