Akkoord

Door het gebruik van onze website ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in ons Cookiebeleid.

Tinkerhoeve "De bonte parels"

De Rijksoverheid en het RIVM hebben besloten om zwaardere maatregelen te treffen tegen het coronavirus. We raden iedereen aan om de website van de locatie te bekijken en goed van tevoren te informeren of de locatie die je wilt bezoeken open is of niet.

We hebben op onze hoeve een houten chalet te huur. Er is een mogelijkheid om uw paard of pony mee te nemen.

In onze omgeving zijn prachtige fietsgebieden, ruiterpaden en menroutes. Onze hoeve bevindt zich midden in De Groene Poort van Twente. Op vier kilometer hier- vandaan bevindt u zich in een prachtig natuurgebied Het Twickel. Echt een prachtig gebied om eens te ontdekken hoe mooi Twente is. Het chalet is voorzien van keuken, magnetron, koelkast, tv, dvd-speler en een slaapgelegenheid (stapelbed) geschikt voor vier personen. Direct naast het chalet bevinden zich de douche en een toilet. Salsahoeve is een onderdeel van Tinkerhoeve De Bonte Parels beschikt over een aantal landelijk ingerichte ruimtes die een rustgevende sfeer weer geven. De geur van hout, geurkaarsen en het knapperende vuur van de houtkachels brengen u al snel in een heerlijke omgeving.

Salsahoeve wordt veelvuldig gebruikt voor salsa lessen en workshops

Daarnaast wordt de Salsahoeve gebruikt voor: 1. Workshops/educatie op diverse gebieden 2. Presentaties 3. Verhuur van de ruimtes in combinatie met de overdekte binnen manege en gebruik paarden. 4. Kleinschalige dag recreatieve activiteiten in de vorm van boerderij- en omgevingsexcursies, culturele (bijvoorbeeld dans en muziek) of spirituele groepsbijeenkomsten dan wel tentoonstellingen op het gebied van landbouw, cultuur, natuur of heemkunde.

Of bekijk de website www.tinkerhoeve.nl/?pid=welkom

Openingstijden

GEOPEND OP RESERVERING


contactinformatie

voorzieningen

Activiteiten
  • Actief
  • Sportief
Ligging
  • Bij het bos
  • Landelijk gelegen

Tip je vrienden

facebook twitter