Drempelloos op Vakantie

Mooiste vakanties voor mensen met een beperking. De vakantiewoning: Volledig ingerichte vakantiewoning voor personen met een lichamelijke beperking. Traplift, tillift, in hoogte verstelbaar aanrecht, volledig aangepaste badkamer op de begane grond grenzend aan de slaapkamer.

Automatische buitendeur. Verlichting op afstandsbediening. Centraal gelegen op loopafstand van centrum Borne en NS-station. De woning is gelegen in rustige woonwijk met uitzicht op park en de prachtige “Villa Meijling”, de vakantiewoning is geschikt voor maximaal 5 personen. Twee etages, drie slaapvertrekken: Slaapkamer 1: Beneden, twee éénpersoons hoog-laagbedden en tillift, aangrenzend en drempelloos een badkamer met in hoogte en breedte verstelbare douchestoel, douche, toilet en in hoogte verstelbare wastafel. Slaapkamer 2: boven (te bereiken met traplift), twee éénpersoonsbedden Gratis Wi-fi, TV en audio in de woonkamer, ook een TV in de slaapkamer beneden. Bad- en bedlinnen inbegrepen. De bedden beneden zijn opgemaakt bij aankomst, de bedden boven niet. Eigen parkeerplaats., 2 terrassen waarvan 1 overdekt en verwarmd.

De stichting Drempelloos op Vakantie werkt samen met de thuiszorgorganisatie BTKzorg, almede met de hieraan gelieerde Zorgvilla’s Twente. De samenwerking houdt in dat vakantiegangers met een lichamelijke beperking die de vakantiewoning huren van DoV in Borne zorg en ondersteuning kunnen inroepen van BTKzorg en Zorgvilla’s Twente. Het zogenaamde “Zorg-Plus pakket” houdt in persoonlijke zorg (gegeven in de vakantiewoning), een maaltijdservice en een 24-uurs calamiteiten zorg.

Of bekijk de website drempelloosopvakantie.nl/

contactinformatie

Tip je vrienden

facebook twitter