B&B Erve Boskott'n

Uitrusten ontspannen en genieten Dat kan in Azelo op Erve Boskott'n. De naam is van oudsher een bijnaam. Waar deze eventueel vandaan komt is niet duidelijk. Misschien een cottage (huisje) in het bos? Erve Boskott'n beschikt over een studio die is voorzien van een tweepersoonsbed en slaapbank met eigen badkamer en toilet. U heeft een eigen entree.

Standaard treft u een föhn, lectuur, keukentje met koffiezetapparaat, waterkoker, combimagnetron en een tweepits elektrisch kooktoestel met minibar aan. Natuurlijk zijn moderne media aanwezig.

's Morgens kunt u tijdens het ontbijt genieten van de typisch Twentse natuur. Met mooi weer kunt u buiten op het terras ontbijten. De studio heeft een eigen ingang.

Wij zijn gelegen aan de rand van Landgoed Twickel waar het heerlijk vertoeven is. Mooie wandelroute en ook een fietsroute, startend vanaf de B&B en een fietsknooppuntenkaart, liggen voor u klaar. Beleef de rust en de gastvrijheid van het mooie Twente op Erve Boskott'n. De LA wandelroutes het Marskramerpad en Havezatepad liggen in de onmiddelijke omgeving.

U kunt eveneens een fiets huren om de omgeving te verkennen. Ook kunt u tegen een kleine vergoeding samen met Harrie een mooie verkenningstocht door de omgeving maken in de oldtimer brandweerauto Unimog.

Of bekijk de website www.erveboskott-n.nl

Openingstijden

Geopend op afspraak


contactinformatie

Tip je vrienden

facebook twitter