Akkoord

Door het gebruik van onze website ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in ons Cookiebeleid.

Bed & Breakfast van Floor Bakx-Joosten

De Rijksoverheid en het RIVM hebben besloten dat stap voor stap de maatregelen tegen het coronavirus versoepeld worden. We raden iedereen aan om de website van de locatie te bekijken en goed van tevoren te informeren of de locatie die je wilt bezoeken open is of niet.

Het oude vrijstaande huis met de Bed & Breakfast van Floor Bakx-Joosten in het historische gedeelte van Borne is gerestaureerd en heeft een grote, beschutte tuin met zwembad, fruitbomen, een bloementuin en een groot terras. Samen met haar echtgenoot en vier kinderen bewoont zij dit monumentale pand.

De comfortabele, rustige tweepersoonskamer met aangrenzende badkamer heeft een eigen opgang. De inrichting is een mix van antieke, vintage en nieuwe meubelen. De eigenaar is kunstenaar en van haar en bevriende kunstenaars zijn schilderijen en objecten in en rond het huis te vinden. Ook herinneringen aan hun jarenlange verblijf in Nepal en Ghana dragen bij aan de zeer persoonlijke inrichting. Het ontbijt wordt geserveerd in de, tegen het huis aangebouwde, Victoriaanse kas, in de tuin of in de grote woonkeuken bij de open haard. Ontbijt op bed is ook mogelijk! Fruit en een flesje wijn staan gastvrij klaar op uw kamer. Winkels en restaurants zijn op loopafstand. In de omgeving zijn volop mogelijkheden om te wandelen, fietsen en kano├źn. Enschede en Hengelo bieden veel cultuur. Bel voor informatie en/of reservering Floor Bakx-Joosten op 074 267 03 05 of 06-21 81 80 65

Tip je vrienden

facebook twitter