Hotels in Borne

Vakantie in Borne, het hart van Twente, is heerlijk. Maar vakantie in een knus of luxe hotel is de overtreffende trap van heerlijk! Gelukkig hebben we hier in Borne fijne plekjes om te komen overnachten in stijl.

Boek nu een hotel in Borne

Er gaat niets boven een beetje luxe in je vakantie. Het is daarom ook een goed idee om met een bezoek aan Borne een overnachting te boeken in een hotel. Borne, het hart van Twente, ligt op korte afstand van steden als Hengelo, Almelo en Enschede. Je bent nooit langer dan een minuut of 20 onderweg naar de grote stad. Ideaal dus: als je overnacht in het hotel in Hertme profiteer je van het beste van twee werelden. Aan de ene kant slaap je in een prachtige groene omgeving en geniet je van Twentse kneuterigheid en rust, terwijl je overdag de grote steden kan bezoeken om eindeloos te kunnen shoppen of om bijvoorbeeld een bezoek te brengen aan de bioscoop. Een dagje uit waar dan ook in Twente kent genoeg opties: van actief tot cultureel erfgoed en van theater tot wellness, er is altijd meer dan genoeg keus.

Wat je ook echt niet mag overslaan is een bezoek aan het centrum van Borne zelf. Struin door beschermd dorpsgezicht Oud Borne, leer de geschiedenis kennen door een bezoek aan het museum en loop dan het centrum in. Veel grote modezaken, unieke boetiekjes, speciaalzaken en lekkere horeca maken het een heerlijk dorp om een middagje te verblijven. Een dagje Borne zou sowieso iedereen moeten doen!

Naast een heerlijk hotel in Hertme, op fiets- en loopafstand van Borne en Hengelo, kan je ook genieten van de weelderige luxe van een Van der Valk hotel in Hengelo. Er staat wel Hengelo bij, maar stiekem ligt het dichter bij het centrum van Borne, dan dat van Hengelo. Huur een fiets of e-chopper en ontdek Borne!

Nog zo'n goed idee: maak eens een (lange) wandeltocht door het coulisselandschap. Loop een deel van het Marskramerpad of maak zelf je eigen route via Routenetwerk Twente. Onderweg snuif je de Twentse frisse lucht op en kijk je je ogen uit in het mooie coulisselandschap. ’S Avonds plof je neer op één van de gezellige terrassen in Borne, Hertme of Zenderen en na een Twents borreltje is het tijd voor een welverdiende lange nacht slaap. Even helemaal opladen in Twente doe je zo!