Akkoord

Door het gebruik van onze website ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in ons Cookiebeleid.

Fietsen

In Zenderen zit een TOP-locatie, ook wel beter bekend als een belangrijk knooppunt/overstappunt in het fietsnetwerk van Twente. Knooppunt Hoevelaken is er niets bij, echt niet. Als je alle fietsroutes aan elkaar knoopt, kan je in totaal 2500 kilometer fietsen. Dat is je misschien net een kilometer of 20 teveel.. in dat geval: je kan hem zelf samenstellen via de tool van Visit Twente óf je gebruikt een bestaande route zoals hieronder. Allemaal even mooi.

Fietsen door het kloppende hart van Twente
Fietser

"Trap 'm maar an''.

Fietsen in Twente is een beleving opzich. Ga voor een themaroute, of stel je eigen route samen. Stap af voor een wandeling, plof neer bij een rustpunt en koop onderweg eieren bij een lokale boer (of fiets binnenkort een hele streekproductenroute die we gaan maken in Borne, Hertme & Zenderen). Op ieder knooppunt vind je een paneel met informatie over de specifieke route die daar start. Je komt ook gecombineerde knooppunten tegen. We leggen je hier graag uit hoe dat werkt.