Locatie 1: Kulturhus Borne

Soms gaat er niets boven een folder, een route op papier of een goede tip! Je kunt hiervoor terecht bij drie toeristische informatiepunten in Borne.

Bij Kulturhus Borne vind je het meest uitgebreide toeristische informatiepunt. Je kunt hier o.a. terecht voor de gratis evenementenagenda, de highlights van Borne folder, routeboekje Borne (zolang de voorraad nog strekt), Typisch Twente, Recreactiekrant Twente, informatie over de Bornse Cadeaupas en routes.

Daarnaast zijn hier ook diverse wandel- en fietskaarten van Routenetwerk Twente en leuke ansichtkaarten te koop!

Lees hier de laatste verhalen uit Borne, Hertme & Zenderen

 1. Bruisend Borne

  De leukste evenementen in Borne in de maand juni

  Geschreven door Corine
 2. Bruisend Borne

  Man van Beton: een theaterproductie van Kulturhus Borne

  Geschreven door Corine
 3. Doe-tips

  De leukste evenementen in Borne de maand Mei

  Geschreven door Corine
 4. Bruto Borns Geluk

  Aflevering 7 van Bruto Borns Geluk de Podcast!

  Geschreven door Corine

Locatie 2: De Koffiekaravaan

Ook bij de Koffiekaravaan kan je terecht voor informatie. Ideaal voor als je aankomt met de trein op station Borne, als je je auto gratis parkeert bij de P+R (én zonder parkeerkaart) of als je bijvoorbeeld hier start met je fietsroute vanaf de TOP-locatie Borne. Bij de Koffiekaravaan vind je o.a. de Ontdek Borne folder, de evenementenagenda, Recreatiekrant Twente en Typisch Twente. Neem meteen een lekkere coffee to go of een ijsje mee voor onderweg!

Locatie 3: Museum Bussemakerhuis

Museum Bussemakerhuis is het derde Toeristische Informatie Punt! Breng een bezoek aan het museum en ontdek de rijke historie van ons textielverleden. Ook leuk om te combineren met rondleiding o.l.v. de Gidsengroep Oud Borne! Bij het Bussemakerhuis vind je onder andere de Ontdek Borne folder, de evenementenagenda, Recreatiekrant Twente en Typisch Twente.