1. 0/7
  '

  Bruisend Borne

  De leukste evenementen in Borne in de maand juni

  Geschreven door

  Corine

  In de maand juni is er weer van alles te doen in Borne, Hertme & Zenderen. Geniet van het 't Mooi Weer Festival, de koopzaterdagen in centrum Borne en ga aan de wandel!

 2. 7/7

  7.

  't Mooi Weer Festival - 15 juni - AFGELAST

  Op zaterdag 15 juni organiseert Kulturhus Borne het allereerste 't Mooi Weer Festival! Op 5 buitenlocaties op Bornse bodem komen 20 (!) gave bands spelen. Stap op je fiets of trek je wandelschoenen aan en maak een muziektour door Borne, Hertme & Zenderen! Naast muziek van bijvoorbeeld The Big Ashtray, Beetroot, Hart & Ziel, Three of a Kind & meer, is er op de locaties nog veel meer te doen en te zien.

  De tweede editie van dit groene festival in open lucht vindt plaats op 15 juni en je raadt het al: het gaat alleen door met Mooi Weer! Helaas heeft de organisatie op het laatste moment moeten besluiten te cancelen: de kans op mooi weer is te klein.

 3. 6/7

  6.

  Wandelconcert Double6 - 4 juni

  Het muzikaalste duo van Borne gaat weer op pad met gitaar, hun stem en een hele groep met liefhebbers. Terwijl de wandeling voert langs mooie bossen, akkers en houtwallen van Landgoed Twickel stop je onderweg op pittoreske plekken om te luisteren naar de heerlijke muziek van het eveneens legendarische duo Simon & Garfunkel!

 4. 5/7

  5.

  Reis door de tijd: koopzaterdagen

  Op de zaterdagen in maand mei & juni maken we een reis door de tijd! We starten in de Middeleeuwen en werken langzaamaan toe naar de verre toekomst. Extra veel vermaak & optredens in ons dorp zorgen ervoor dat het nog leuker wordt om te winkelen op zaterdag in Borne!

 5. 4/7

  4.

  Tentoonstelling Geisha. bij Bussemakerhuis

  Bij deze expositie in Museum Bussemakerhuis in beschermd dorpsgezicht Oud Borne krijg je een zeldzaam inkijkje in de complexe en kleurrijke wereld van deze iconische Japanse vrouwen. Met de kimono’s uit de verzameling van Adri en Guky van Hoegee belooft dit een inspirerende ervaring voor iedereen die geïnteresseerd is in mode, geschiedenis, cultuur of kunst.

 6. 3/7

  3.

  Arabisch tafelen

  Neem ook plaats aan de Arabische tafel! Kies uit lekkere gerechten van diverse landen van de sprookjes uit 1001-nacht en maak kennis met eventuele nieuwe vrienden.

  Dankzij de kookkunsten van vier Bornse vrijwilligsters van Arabische afkomst, wordt er twee keer in de maand op donderdagavond een buffet gevuld met de heerlijkste gerechten.

 7. 2/7

  2.

  Expositie in de Bornse Synagoge

  Dit keer exposeert de aan de AKI in Enschede opgeleide Gerrit Musekamp, tekenaar, fotograaf en visueel kunstenaar. Hij schildert abstracte aquarellen, gebruikt mixed media, werkt met houtskool en krijt op papier en maakt gebruik van cyanotypie, een proces waarbij een cyaan-blauwe afdruk ontstaat.

 8. 1/7

  1.

  Borns Onderonsje dé Podwalk

  Steeds meer mensen hebben Borns Onderonsje ontdekt! Terwijl ze door ons mooie dorp struinen luisteren ze naar interessante weetjes en leuke anekdotes. Nog niet gedaan? Luister dan snel naar de intro en ga op pad!

Corine

Hi, ik ben Corine! Citymarketeer, toerismemanager, promotioneel aanjager. Wat de titel ook mag zijn: mijn missie is om zoveel mogelijk mensen te overtuigen en te inspireren om een bezoek aan gemeente Borne te komen brengen!

Deel dit artikel met vrienden

Meer verhalen uit Borne

 1. Bruisend Borne

  Man van Beton: een theaterproductie van Kulturhus Borne

  Geschreven door Corine
 2. Doe-tips

  De leukste evenementen in Borne de maand Mei

  Geschreven door Corine
 3. Bruto Borns Geluk

  Aflevering 7 van Bruto Borns Geluk de Podcast!

  Geschreven door Corine
 4. Verhalen uit Borne

  Doneren aan de Mariakapel

  Geschreven door Corine

Tip je vrienden

facebook twitter