Kids City

Binnenspeeltuin Kids City is niet zomaar een binnenspeeltuin voor kinderen van 0 tot 12 jaar, want doorsnee kennen we hier niet. Kidscity beschikt over een grandioze piraten gethematiseerde accommodatie en nog veel meer!

En wilt u lekker uit eten met uw kinderen dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Op ons piratenschip vol vermaak gaan veiligheid en uitdagend spelen in onze binnenspeeltuin samen met gezelligheid, lekker uit eten met de kinderen en entertainment. Je kunt je hier laten schminken als een piraat, dansen met de dj-piraat in de disco, uitrusten in de kinderbioscoop of kennismaken met onze kapitein Kid, Mattie de Scheepsmuis of Pipi Langkous.

Onze kracht is: Voor elk wat wils en niets is ons te gek!

Onze binnenspeeltuin is zowel geschikt voor kinderfeestje, als dagje uit als voor feestjes en partijen voor volwassenen. Kinderen kunnen zich tijdens een dagje uit op ons piratenschip naar hartenlust uitleven en zich van het ene avontuur in het andere storten. Spelen in de mega binnenspeeltuin, 3 verdiepingen hoog met 50 attracties, een filmpje pakken in de Kidsbios, even swingen in de echte undersea Kinderdiscotheek of een bezoekje brengen aan het Piratenmuseum. Voor de allerkleinsten is er een aparte, oftewel niet in de grote binnenspeeltuin geïntegreerde, de Pamperzone. Een speeltuin vol zachte materialen en speciaal afgestemd op de speelbeleving voor kinderen van 0 tot en met 4 jaar. Bij de binnenspeeltuin zijn voldoende zitplaatsen voor de volwassenen en natuurlijk een verzorgingsruimte. Daarnaast kunnen de kleintjes zich uitleven in constructiebedrijf ‘ Het Sloepje’ of in het kinderspeelkeukentje ‘ Het Kombuisje’. Veilig, overzichtelijk en van alle gemakken voorzien.

Terwijl de kinderen lekker ravotten kunnen de volwassenen genieten van een kopje koffie met een appelgebak of pistoletje. Daarnaast hebben wij een uitgebreide menukaart met onder andere een eenvoudig bord patat, een malse mixed grill en verfrissende ijscoupes. Zodat niets in de weg staat voor een super geslaagd dagje uit of lekker en gezellig uit eten met kinderen.

Uiteraard zijn wij voorzien van het nodige leesmateriaal, hebben wij gezelschapspelletjes en kunt u in de zomermaanden op ons terras plaatsnemen zodat u als volwassenen lekker kunt ontspannen en genieten van uw gezamenlijk dagje uit.

Daarnaast hebben wij verschillende ruimtes die apart te boeken zijn in combinatie met verschillende aantrekkelijke arrangementen. Zo kunt u dus ook uw besloten feestje bij Kids City geven indien u dat wenst. U heeft dan geen “last” van andere gasten.

Of bekijk de website www.kidscity.nl

Openingstijden

maandag gesloten
dinsdag gesloten
woensdag 12:00 - 18:00
donderdag 10:00 - 17:00
vrijdag 10:00 - 19:00
zaterdag 10:00 - 19:00
zondag 10:00 - 19:00

Alleen in vakanties ook geopend op ma, di, wo en do. van 10.00 - 19.00 uur !!!


contactinformatie

 

't Wooldrik 4
7621 AH Borne

074-2671131

voorzieningen

Activiteiten
  • Actief

prijzen

€ 4,95 Entreeprijs kinderen (t/m 12 jaar)
€ 1,95 Entreeprijs Volwassenen

Tip je vrienden

facebook twitter