Opporren.nl / Buitensport Twente

Teambuilding, maar met extra aandacht voor groepsprocessen. Buitensport Twente gaat over op ervarend leren. Aan de hand van dynamics (unieke spelvormen) en goede evaluatie ontstaat er een gesprek & beweging binnen een groep. Een aanrader voor iedereen!

Voorheen Buitensport Twente, maar sinds een jaar actief onder de naam opporren.nl: de plek voor methodisch ervarend leren. Door het werken met verschillende spelvormen komt de dynamiek tussen mensen & teams naar boven. Ideaal voor scholen, families, groepen vrienden/vriendinnen of collega's: door activeren, stimuleren en aanwakkeren (opporren!) ontstaan er kansen en een gesprek. Hard werken, vergaderingen, oud zeer, botsende belangen, frustraties, succes: alles komt aan bod. Door het stellen van doelen, het toepassen van uitgekiende spelvormen, terugkoppelen van spel naar 'werkvloer' en afronding door middel van actieve reflectie heb je als groep zijnde een prachtige ervaring wat jullie verder kan helpen in de toekomst.

Kano├źn, steppen, boogschieten, vlot bouwen, GPS tochten, BBQ-en: vervelen in het kloppende hart van Twente hoeft dus niet. En kan je niet kiezen? Geen probleem. In Twente hebben we tijd zat, dus desnoods kies je ze allemaal.

Of bekijk de website www.kbt.nl/

contactinformatie

 

Bekkingvelderweg 6a
7625RM Zenderen

0546822738

voorzieningen

Activiteiten
  • Actief
  • Creatief
Actief
  • Fietsen & wandelen
  • Sport & Spel

Tip je vrienden

facebook twitter