Doe-tips

Floralia Open Tuindagen

Geschreven door

Corine

Leestijd 2 minuten 750 x bekeken

De bloemen staan er weer schitterend bij aan de rand van Borne bij Floralia. Ze zijn helemaal klaar voor de open dagen!

De bloemenpracht is elk jaar opnieuw een schot in de roos. Elk jaar bezoeken vele liefhebbers de mooie tuin en genieten in elk opzicht van o.a. de dahlia's, bloemen, vlinders & bijen.

De relatief natte zomer heeft er voor gezorgd dat de tuinen mooi in bloei staan! Kom langs en geniet van de zinnia’s, chrysanten en dahlia’s (en nog vele meer!)

Schitterende kleuren
Schitterende kleuren

De tuin is dagelijks geopend van 13.30 tot 16.00 uur en op de zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur. Floralia is gelegen aan de Twickelerblokweg 8. Ook bereikbaar via de Carpool parkeerplaats aan het eind van de Azelosestraat. De verwachting is, dat de bloemenpracht met deze weers-omstandigheden nog wel een aantal weken aanhoudt, waardoor de verkoop ook mogelijk blijft. Eind oktober tot begin mei is de tuin gesloten voor bezoekers.

Tip: bezoek op 9 & 10 september 2023 de Floralia Open Dagen. Bezoekers kunnen via een speciale looproute de tuinen op hun gemak bezoeken. Daarnaast koop je ook meteen leuke bloemstukjes, zelfgemaakte honing, vogelhuisjes, pompoenen & kalebassen.

De tuin, die in 2023 zijn 70- jarig bestaan viert, is nu op zijn mooist dankzij de inzet van een aantal gedreven vrijwilligers. Nieuwe tuinliefhebbers zijn van harte welkom om het voortbestaan van de tuin ook voor de toekomst mogelijk te maken!

Deel dit artikel met vrienden

Corine

Hi, ik ben Corine! Citymarketeer, toerismemanager, promotioneel aanjager. Wat de titel ook mag zijn: mijn missie is om zoveel mogelijk mensen te overtuigen en te inspireren om een bezoek aan gemeente Borne te komen brengen!

Meer verhalen uit Borne

 1. Doe-tips

  Borne op z'n Best

  Geschreven door Corine
 2. Bruisend Borne

  Palmpasenoptocht Borne 2024

  Geschreven door Corine
 3. Doe-tips

  Op zoek naar leuke tips tijdens Pasen? Bekijk hier onze tips!

  Geschreven door Corine
 4. Bruisend Borne

  De leukste evenementen in Borne in de maand maart

  Geschreven door Corine

Tip je vrienden

facebook twitter