Doe-tips

Het Kop Event 2024 op 6 juli

Geschreven door

Corine

Leestijd 3 minuten 135 x bekeken

In 2014 werd er bij Kirsten ten Thije een hersentumor ontdekt. Vol ongeloof en onzekerheid heeft ze sindsdien, samen met haar gezin, familie en vrienden, haar ‘beste’ weg binnen de medische wereld gezocht. De boodschap ‘hersentumor’ en ‘ongeneeslijk’ is echter iets waar zij zich niet bij neer kunnen leggen.

In Nederland overlijden 28 mensen per week aan een hersentumor. Anders dan bij vele andere soorten kanker is dat getal al vele tientallen jaren niet afgenomen. Eén van de belangrijkste redenen daarvoor is het gebrek aan onderzoek. Hersentumoronderzoekers hebben ons verzekerd dat met meer geld écht een verschil kan worden gemaakt.

Mont Vetoux beklimmen

Om voor deze onderzoeken geld in te zamelen gaan we met 35 toppers van Kirsten’s Kopgroep op 13 september de Mont Ventoux beklimmen. Dit wordt georganiseerd door de stichting Ventoux3 (www.ventoux3.org). Het geld wat opgehaald wordt gaat naar Het Hersentumorfonds en Erasmus MC Foundation. Zij financieren baanbrekend onderzoek naar nieuwe en verbeterde behandelingen voor hersentumoren om patiënten en hun omgeving een perspectief te bieden na de diagnose.

Organisatie Kop Event op 6 juli

Om deze berg te mogen bedwingen moeten we per persoon een zo hoog mogelijk startbedrag inzamelen. Dit doen wij onder andere door Het Kop Event te organiseren. En op zaterdag 6 juli is het dan eindelijk zover! Van 14.00 tot 00.00 uur kun je bij RKSV NEO genieten van een heerlijk dag vol sportiviteit en feest. En dit alles dus voor het goede doel!

Er zijn diverse kraampjes, kinderanimatie en kidsactiviteiten voor de iets groteren. Ook kun je heerlijk genieten van lekker veel foodstands en live-muziek van duo Twiks.

Je kunt zomaar Loes Haverkort tegen het lijf lopen, één van de knapste Nederlandse actrices èn winnaar van het Perfecte Plaatje, en je ogen uitkijken bij de optredens van dansgroep Danceworkx. En vergeet vooral geen lootje te kopen, want ze hebben leuke prijzen voor jullie verzameld.

Meer over het event lees je ook hier! of download het programma hier.

Voetbalwedstrijd

Om 17.00 uur begint de wedstrijd van het jaar. Durf jij het op te nemen tegen het team van Jan van Staa waar je tegenover Brama, Bosvelt, Cairo of een andere (ex)profvoetballer komt te staan? Voor drie euro per speelminuut kan deze droom werkelijkheid worden!

Voorinschrijving om mee te spelen is vanaf nu mogelijk! Stuur een mail naar kopevent2024@gmail.com met daarin het aantal minuten dat je wilt spelen (minimaal 5 en maximaal 15 minuten) en je favoriete positie (we proberen hier rekening mee te houden met de opstelling). Minimum leeftijd 14 jaar.

De komst van de spelers is onder voorbehoud van dringende zakelijke of persoonlijke omstandigheden.

Wedstrijd
Wedstrijd

Meet & Greet spelers FC Twente

In de rust is het tijd voor een Meet & Greet met de drie toppers van de huidige FC Twente selectie, Daan Rots, Mees Hilgers & Max Bruns! Hoe vet is dat? Ondertussen zenden ze trouwens voor de liefhebbers alle EK wedstrijden uit op groot scherm.

Avondprogramma Kop Event

’s Avonds gaat het feest door en beginnen ze met een veiling die gepresenteerd wordt door niemand minder dan Bert van Losser. En ook is Debby van der Zande aanwezig om haar eigen hele gave item te veilen! Dat en nog veel meer prijzen die door winkeliers & ondernemers ter beschikking zijn gesteld

Om het leven goed te vieren komt Jari Hellegers de tent op z’n kop zetten, gaan de voetjes uiteraard van de vloer en hebben ze nog een spectaculaire afsluiter op de planning.

Folder
Folder

Deel dit artikel met vrienden

Corine

Hi, ik ben Corine! Citymarketeer, toerismemanager, promotioneel aanjager. Wat de titel ook mag zijn: mijn missie is om zoveel mogelijk mensen te overtuigen en te inspireren om een bezoek aan gemeente Borne te komen brengen!

Meer verhalen uit Borne

 1. Bruto Borns Geluk

  Aflevering 8 van Bruto Borns Geluk de Podcast!

  Geschreven door Corine
 2. Doe-tips

  Speciale expositie Bornse Kunstenaars in Koetshuis

  Geschreven door Corine
 3. Doe-tips

  De 12 leukste evenementen in Borne in de maand juli

  Geschreven door Corine
 4. Doe-tips

  Gidsengroep Oud Borne weer van start

  Geschreven door Corine

Tip je vrienden

facebook twitter