Bruisend Borne

Oproep voor creatievelingen uit Borne!

Geschreven door

Corine

Leestijd 1 minuten 161 x bekeken

Op 21 april is Borne weer op z'n Best. Natuurlijk met de levende standbeelden in Oud Borne, de kunstmarkt, jeugdplein bij het Kulturhus en talloze optredens van koren en orkesten. Maar er is meer! De organisatie is volop bezig opnieuw een fantastisch programma neer te zetten met dit jaar een aantal nieuwigheden. Eén ervan is het nieuwe onderdeel Borne Creatief.

Borne op z'n Best

Hiervoor is de organisatie op zoek naar getalenteerde makers uit Borne die hun eigen creaties willen tonen en eventueel verkopen op de nieuwe Borne Creatief markt. “Waar denken we aan? Nou... eigenlijk aan alles. Want misschien ben je wel goed in het quilten, in het maken van sieraden of 'meesterlijk' met glass fusing. Of schilder je liever, komen de mooiste pentekeningen van je hand en decoreer je de leukste vintage meubeltjes.”

Het kan allemaal. “Op deze markt willen we de diversiteit en het vakmanschap van Bornenaren laten zien. Een geweldige kans dus om je werk te presenteren aan een groot publiek en tegelijkertijd te sparren met andere creatievelingen.” Vind je ook dat jouw unieke creaties niet mogen ontbreken tijdens de markt meld je dan nu aan. Dat kun je vóór 15 maart doen via het aanmeldformulier op www.hetbestevanborne.nl.

Deel dit artikel met vrienden

Corine

Hi, ik ben Corine! Citymarketeer, toerismemanager, promotioneel aanjager. Wat de titel ook mag zijn: mijn missie is om zoveel mogelijk mensen te overtuigen en te inspireren om een bezoek aan gemeente Borne te komen brengen!

Meer verhalen uit Borne

 1. Doe-tips

  Borne op z'n Best

  Geschreven door Corine
 2. Bruisend Borne

  Palmpasenoptocht Borne 2024

  Geschreven door Corine
 3. Doe-tips

  Op zoek naar leuke tips tijdens Pasen? Bekijk hier onze tips!

  Geschreven door Corine
 4. Bruisend Borne

  De leukste evenementen in Borne in de maand maart

  Geschreven door Corine

Tip je vrienden

facebook twitter