Toeristische Informatie

Borne kent meerdere locaties waar je goed kan starten met je fietstocht of wandeling. De grote informatieborden geven je informatie over het routenetwerk van Twente.

Startpunt Borne Wandelknooppunten netwerk

In de nabijheid van het Kulturhus Borne, naast het koetshuisje, vindt je dit informatiebord met een overzicht van de wandelknooppuntroutes in de prachtige omgeving van Borne. Als je zin hebt in een heerlijke wandeling wilt maken is dit een ideaal startpunt. Je kunt de auto kwijt in de parkeergarage onder het Kulturhus, ingang Bekenhorst. Of je parkeert je fiets in de fietsenstalling en begint direct met de wandeling.

Startpunt NS Station Borne

Komt je met de trein naar Borne? Dan vindt je informatie over wandel- en fietsroutes direct naast het station. Het station bevindt zich op slechts 800 meter van het centrum.

Startpunt Carpoolplaats

Bij de carpoolplaats vindt je informatie over wandel- en fietsroutes door Twickel. Loop de carpoolplaats af en ga linksaf, steek de voorrangsweg over, na 200 meter vindt je een tunnel onder de snelweg door. Vanaf hier kan je genieten van de schitterende plekjes die landgoed Twickel rijk is. Vanaf het NS station (1,8 km.) loop je linksaf de Paralelweg op, tot spoorwegovergang aan de Azelosestraat. Hier gaat je links, steek het spoor over en vervolg de weg tot voorrangsweg (Hosbekkeweg - De Kluft) en dan zie je aan de linkerkant de carpoolplaats.

Startpunt Zenderen

Ook in Zenderen vindt je een Toeristisch Overstappunt (TOP locatie). Onder het informatiebord is een bakje met wandelingen.

Of bekijk de website www.visitborne.nl

contactinformatie

 

Marktstraat 23
7622 CP Borne

Tip je vrienden

facebook twitter