Doe-tips

Speciale expositie Bornse Kunstenaars in Koetshuis

Geschreven door

Corine

Leestijd 1 minuten 103 x bekeken

Van 1 juli tot en met 29 augustus kan je weer een nieuwe expositie in het Koetshuisje bekijken. En wel 24 uur per dag, want je kijkt eenvoudig door de glazen deuren heen!

Van 1 juli tot en met 29 augustus exposeren Elsa Snijder, Floor Joosten, Mirna Limon, Willemien Nijman, Heleen Redderhof, Neveen Rustum, Mirian Jacobs, Annet van Rijswijk en Yvonne Denekamp.

Het nieuwe verrassende werk, met name schilder- , glas- en textielkunst, maar ook objecten, is te zien door de glazen pui van het koetshuis aan de Marktstraat 23 naast het Kulturhus. Het is ook mogelijk, op afspraak, om met kunstenaars in gesprek te gaan, de werken van dichtbij te bekijken en te kopen.

Meer informatie

Eind april, jongstleden, heeft het college van Burgemeester en Wethouders en de Gemeenteraad van Borne besloten dat het Koetshuis een culturele bestemming blijft behouden. Het wordt niet opgenomen in het toekomstige Huis van Borne maar ingebed in het Kulturhus. Dit is voor het kunstenaarscollectief BArt een aanleiding om de inwoners van Borne te bedanken voor de steun en empathie die het, in een onzekere periode, heeft ontvangen.

Tevens is het een kennismaking met het werk van de aangesloten kunstenaars uit hun eigen woonplaats. Gedurende tweemaal 8 weken exposeren in totaal 17 kunstenaars. Die al vaker in het koetshuis hebben geƫxposeerd en ook nu weer ander werk laten zien. Het is de moeite waard om hun werk te blijven volgen.

Deel dit artikel met vrienden

Corine

Hi, ik ben Corine! Citymarketeer, toerismemanager, promotioneel aanjager. Wat de titel ook mag zijn: mijn missie is om zoveel mogelijk mensen te overtuigen en te inspireren om een bezoek aan gemeente Borne te komen brengen!

Meer verhalen uit Borne

 1. Bruto Borns Geluk

  Aflevering 8 van Bruto Borns Geluk de Podcast!

  Geschreven door Corine
 2. Doe-tips

  De 12 leukste evenementen in Borne in de maand juli

  Geschreven door Corine
 3. Doe-tips

  Het Kop Event 2024 op 6 juli

  Geschreven door Corine
 4. Doe-tips

  Gidsengroep Oud Borne weer van start

  Geschreven door Corine

Tip je vrienden

facebook twitter