Bonic Skin

Bonic Skin; dè plek in Borne waar je een ‘APK voor je huid’ kunt doen. Wenkbrauwen, rimpels, voeten of rughaar, het maakt allemaal niks uit: Audrey staat voor je klaar!

'Huidverbetering is geen sprint, maar een marathon'

Al ruim 11 jaar ontvangt Audrey mensen in haar zaak. Jong & oud komen langs om Audrey (smoorverliefd op haar prachtige vak!) ervoor te laten zorgen dat hun huid in optimale conditie is. Met haar Twentse nuchterheid in combinatie met haar positieve energie, wordt ze blij van de bijdrage die ze levert aan het genietmoment van de klant. Als zelfstandig ondernemer werkt ze alleen, wat haar veel vrijheid geeft en waardoor ze het goed kan combineren met haar andere liefde: haar gezin!

Ooit in 1994 begonnen aan huis, op een slaapkamer bij haar ouders, maar inmiddels heeft ze vele stappen gezet. De laatste is nog erg recent: de opening van haar eigen locatie in Borne Centrum onder de naam Bonic Skin. Die naam komt natuurlijk niet zomaar uit de lucht vallen, maar betekent zoveel als 'Mooie huid'. Audrey's motto: De huid is een belangrijk orgaan en hetgeen waarin we ons fijn moeten voelen. Wanneer je lekker in je vel zit, heb je meer zelfvertrouwen. En met meer zelfvertrouwen, voel je jezelf prettiger! En die bijdrage aan geluk, succes en levensvreugde is precies waar Bonic Skin voor staat. Ze geniet nog elke dag van haar bijzonder dankbare werk (ze werkt natuurlijk wel altijd aan iemands uiterlijk!) en onderhoud na de behandeling ook nog even kort contact met de cliënt om het herstelproces in de gaten te houden.

Is de salon een dagje dicht? Dan zit de kans er dik in dat ze rondloopt in de praktijklokalen van de opleiding Schoonheidsverzorging om examens af te nemen! Ruim 20 jaar lang heeft ze namelijk haar kennis met betrekking tot schoonheidsverzorging overdragen binnen het MBO en het bloed kruipt soms nog waar het niet gaan kan!

Wat is er nou mooier om in de spiegel te kijken en tegen jezelf te zeggen: “Ik hou van jou!”
Of bekijk de website Www.bonicskin.nl

Openingstijden

maandag gesloten
dinsdag 09:00 - 17:30
woensdag 09:00 - 21:00
donderdag 09:00 - 17:30
vrijdag 09:00 - 17:30
zaterdag gesloten
zondag gesloten

contactinformatie

 

Nieuwe kerkstraat 10a
7622 LH Borne

Tip je vrienden

facebook twitter