Doe-tips

Zomerrondleidingen Oud Borne 2023 starten weer!

Geschreven door

Corine

Leestijd 2 minuten 321 x bekeken

Ja, we kunnen weer! Op de woensdagen & zaterdagen in juli en augustus (met uitzondering van 23 en 27 augustus) kan je weer de rondleiding in Oud Borne volgen onder leiding van de enthousiaste gidsen.

In juli en in augustus is het weer zover: je kan weer mee met de georganiseerde rondleiding van Gidsen Oud Borne. Voor deze activiteiten hoef je je van te voren niet op te geven!

De rondleiding is tweemaal per week, op woensdag en op zondag. ( m.u.v. 23 + 27 augustus i.v.m. Melbuulndagen). Je kan je melden om 14:00 uur op het Dorsetplein bij de fontein. De gids staat daar al op je te wachten!

De rondleiding van de bevlogen gidsen duurt zo'n 1.5 uur. Na afloop kan je in Museum Bussemakerhuis terecht voor een kop koffie/thee, mocht je een museumjaarkaart hebben, neem deze dan mee. De rondleiding geschiedt onder leiding van een gids die vele bijzonderheden laat zien en verhalen en anekdotes vertelt over de rijke historie van Borne. Ook laat de gids je het fraaie interieur van de kerken in Oud Borne zien. De kosten bedragen €5,- per persoon, incl. koffie/thee.

Het blijft altijd mogelijk, 365 dagen per jaar, een rondleiding door Oud Borne op maat én op afspraak te doen.

Mocht je specifieke belangstelling hebben voor de oude toren en de gewelven dan horen we ook dat graag. Boeken kan bij André Muller. Tel: 074-2663082. Nog meer info via www.gidsenoudborne.nl .

Deel dit artikel met vrienden

Corine

Hi, ik ben Corine! Citymarketeer, toerismemanager, promotioneel aanjager. Wat de titel ook mag zijn: mijn missie is om zoveel mogelijk mensen te overtuigen en te inspireren om een bezoek aan gemeente Borne te komen brengen!

Meer verhalen uit Borne

 1. Bruisend Borne

  Tips voor de voorjaarsvakantie!

  Geschreven door Corine
 2. Bruto Borns Geluk

  De favorieten van Sharon!

  Geschreven door Corine
 3. Bruisend Borne

  De leukste evenementen in Borne in de maand februari

  Geschreven door Corine
 4. Verhalen uit Borne

  Een oproep van Ina van Bibliotheek Borne

  Geschreven door Corine

Tip je vrienden

facebook twitter