Winkelen

Toe aan een nieuwe garderobe? Chique kleding? Nieuw paar schoenen? Te gekke carnavalsoutfit? Complete home make-over? Ons bruisende winkelcentrum bestaat uit een prachtig aanbod van winkels. Voor mode moet je helemaal in Borne zijn. In samenwerking met de BBO (Bundeling Bornse Ondernemers) zijn er meer dan eens leuke evenementen en festiviteiten georganiseerd! Nog een extra motivatie om ons mooie dorp te komen bezoeken.

Winkelen in Borne

Voel jezelf van harte welkom in ons mooie Borne! Ons winkelcentrum is een favoriet van velen. Niet alleen omdat je gratis kan parkeren, maar ook omdat de gezellige winkelstraten allemaal dicht bij elkaar liggen en het aanbod heel divers is. Als je op zoek bent naar de nieuwste mode moet je in Borne zijn! De vele modezaken spelen altijd goed in op de trends. Er zijn exclusieve modezaken, maar ook leuke kleine boetiekjes. Je kan komen winkelen voor dames, heren, kinderen. Voor alle leeftijden, voor elke vorm en in elke prijsklasse!

Vergeet geen pauze te nemen

Terwijl je de garderobe goed kan aanvullen met items uit verschillende modezaken is het altijd fijn om even energie op te doen. Stap naar binnen in één van de fijne lunchrooms, café's of bakkerijen en trakteer jezelf op iets lekkers. Weer energie opgedaan? Ga dan verder op pad! Je nieuwe look aanvullen met een mooie glinsterende ketting of oorbellen? Geen probleem, met twee juweliers en tal van winkels met een sieradenafdeling is er altijd wel iets bij naar je wens. Je maakt het natuurlijk helemaal af met een lekker verfrissend geurtje en de juiste producten voor op je gezicht. Met een parfumerie en diverse drogisterijen in Borne gaat dat sowieso lukken!

Tot slot koop je de leukste accessoires voor in huis en tuin bij de woon- & lifestyle winkels, ga op zoek naar een mooi boek of kies voor de lekkere smaken bij de delicatessenzaken. Wat dacht je van op en top Bornse of Twentse producten? Zo proef je hoe lekker onze streekt smaakt!

De sfeervolle winkelstraten nodigen uit tot een gezellige wandeling terwijl je geniet van de gastvrijheid van de Bornse ondernemers!