Preloved en Slowfashion in Borne

Juwelier Boonk

In Borne vindt je sinds november 1997 Juwelier-Horloger Boonk. Je kunt hier terecht voor allerlei soorten sieraden, horloges, reparaties en zilveren geschenken!

Marcel Boonk, een passievolle vakman. Naast juwelier, ook een uurwerkhersteller. Samen met een gediplomeerd goudsmid, een 4-tal parttime verkoopsters en een vliegende keep staat hij in Borne voor je klaar.

In de winkel vindt je allerlei soorten sieraden. Van staal tot zilver, van goud tot aan titaan en zelfs aluminium ontbreekt niet in de collectie. Daarnaast zijn er ook verschillende sieraden met edelstenen aan te treffen, denk aan zirkonia, emaille, diverse kleuren edelstenen en uiteraard diamant. Ook bieden ze een aardig pakket aan merkenhorloges, o.a.: Edox, Seiko, Festina, Pulsar, G-shock, JacobJansen, Danish Deisgn, Tommy Hilfiger, M&M en Zini. Tot slot kan je bij Boonk ook terecht voor parelsieraden, kinderartikelen (jubileum)geschenken, sportprijzen en gedenksieraden. Van alle markten thuis dus en voor elk wat wils!

Reparaties & Graveren

Marcel Boonk, uurwerksteller en juwelier, draait zijn hand niet om voor nagenoeg alle reparaties van horloges, klokken en sieraden. Daarnaast verzorgen ze graveerwerk op allerlei artikelen, denk aan sportprijzen, sieraden en medailles.

Zo gewoon gebleven

De speciaalzaak van Boonk, is een zaak met een Borns hart en heeft hart voor Borne! Het team heeft overduidelijk liefde voor het vak, kennis van zaken, is vol enthousiasme richting de klant en ze zijn creatief: er is maar weinig wat dit team niet voor elkaar krijgt. Het Bornse hart van Marcel blijkt ook uit zijn activiteit op diverse vlakken in Borne. Al jarenlang is hij lid van de werkgroep BBO-detail en actief bij verschillende evenementen (qua organisatie als het bieden van helpende handen) zoals Shopping by Candlelight, Melbuul’ndagen, Special Car Sunday en koopzondagen. Als actief muzikant en zijn liefde voor het verenigingsleven en cultuur, ondersteunt Juwelier Boonk vele sport- en cultuurverenigingen in Borne.

Klanten

Van elke klant in de winkel worden ze vrolijk. Hoe moeilijk of vervelend soms de problemen ook zijn: ze doen er alles aan om de wens op te lossen en te zorgen dat de klant met een tevreden gevoel de winkel weer verlaat. Ze zijn uiteraard helemaal fan van de blije toppers: speciale aankopen voor een huwelijk, geboorte, jubilea of zomaar uit liefde voor een persoon. De ‘blije emotie’ sieraden brengen natuurlijk vreugde en energie, maar ze draaien hun hand ook niet om voor emotie artikelen zoals een herdenkingssierraad. De klant staat hierbij centraal en moet een goed gevoel hebben bij zijn of haar keus.

De grote schare trouwe klanten zijn de kers op de taart en mocht er tijd voor zijn, maken Marcel en z’n dames graag even tijd om te babbelen.

Historie

Sinds november 1997 runt Marcel Boonk zijn juwelier. Even daarvoor heeft hij het overgenomen van Juwelier van Soest. Er kwam al snel flinke groei in, het team werd uitgebreid en de collectie werd groter en diverser. Nog tot op de dag van vandaag is hij trots op zijn succes. Van bijna niets, iets gemaakt hebben en daarbij geniet hij nog steeds van elke succesvolle verkoop. Wees van harte welkom bij Juwelier Boonk!

‘Het is geen gemakkelijk vak. Het is arbeidsintensief. Maar bovenal mooi, boeiend en bijzonder!’

Of bekijk de website www.boonkjuwelier.nl/

Openingstijden

maandag gesloten
dinsdag 09:30 - 18:00
woensdag 09:30 - 18:00
donderdag 09:30 - 18:00
vrijdag 09:30 - 21:00
zaterdag 09:30 - 17:00
zondag gesloten

Tijdens koopzondagen geopend


contactinformatie

voorzieningen

Toegankelijkheid
  • Assistentiehonden toegestaan

Tip je vrienden

facebook twitter