Akkoord

Door het gebruik van onze website ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in ons Cookiebeleid.

Made by Josje

In Josje haar atelier kan je terecht voor een kostuum of kleding op maat, maar ook zijn er heel veel kleurrijke garens, ritssluitingen, bandjes, veren, naalden, klittenband... en ga zo maar door te vinden!

Hallo en welkom bij Made by Josje, onze winkel aan de Grotestraat bestaat al ruim 2 jaar en het atelier al meer als 10 jaar! Waarom? Omdat Josje al haar hele leven met haar kleding de wereld wil kleuren. Deze veelzijdige, creatieve couturier leeft haar grootste passie door kostuums en maatkleding te ontwerpen die mogen afwijken van de standaard.

In haar ontwerpen die uniek en met oog voor detail te noemen zijn, zoekt made by Josje voortdurend naar een spannend en boeiend samenspel. Carnavalsverenigingen en theatergezelschappen zijn vaste klanten bij Josje. Voor advies over: fournituren, breiwol, haakgarens en borduurgarens ben je bij haar van harte welkom! Benieuwd of uw kledingwens uitkomt? Kom gerust langs want zoals Josje en Pippi Langkous zeggen: 'Ik heb t nog nooit gedaan, dus ik denk dat ik het wel kan'.

Of bekijk de website madebyjosje.wixsite.com/mijnsite-1

Openingstijden

maandag gesloten
dinsdag 10:00 - 17:00
woensdag 10:00 - 17:00
donderdag 10:00 - 17:00
vrijdag 10:00 - 17:00
zaterdag 10:00 - 14:00
zondag gesloten

Buiten openingstijden is bezoek op afspraak mogelijk.


contactinformatie

voorzieningen

Winkelen
  • Winkelen

Tip je vrienden

facebook twitter