Leurink Mode

Leurink Mode is gevestigd in het prachtige en grote monumentale pand de Keizerskroon. Met een hele grote collectie en het organiseren van leuke events, is Leurink Mode echt een winkel waar je geweest moet zijn als je naar Borne gaat!

Leurink Mode is zo'n winkel die uniek is in zijn soort. Met een grootte van maar liefst 1250 vierkante meter is het aanbod onwijs groot. Onder het genot van een heerlijk kop koffie of een goed glas wijn kan je in alle rust uitzoeken, passen en genieten. Winkelen bij Leurink is gewoon een beleving. Of je nou komt voor de grote collectie feest- en avondkleding ideaal voor een gala of een bruiloft, of je wil je dagelijkse gaderobe aanvullen met merken zoals o.a. Marc Cain, SET, Isabel Marant, See by Chloe, Ganni en ga zo maar door: bij Leurink Mode ben je aan het juiste adres. Een luxury brand store, midden in Borne!

Ook mannen kunnen goed terecht bij Leurink Mode. In de grote mannenwinkel vindt je merken zoals Stone Island, Moncler, Filling Pieces, Woolrich & Eleventy.

Een winkel waar je blij van wordt!

Parkeren

Gratis parkeren naast de deur op parkeerplaats De Haven (blauwe zone, maximaal 2 uur) of ietsje verderop in de gratis parkeergarage DE BIJENKORF. U loopt vlakbij onze winkel de garage uit. Tot ziens in Borne!

Of bekijk de website www.leurinkmode.nl/

Openingstijden

maandag 13:00 - 18:00
dinsdag 09:30 - 18:00
woensdag 09:30 - 18:00
donderdag 09:30 - 18:00
vrijdag 09:30 - 21:00
zaterdag 09:30 - 18:00
zondag gesloten

contactinformatie

voorzieningen

Toegankelijkheid
  • Rolstoeltoegankelijk

Tip je vrienden

facebook twitter