Morselt Mode

Al meer dan 160 jaar een begrip in Twente: Morselt Mode! Het is gevestigd in zowel Borne als Oldenzaal. In 1858 opgericht door Mansoom Morselt en is inmiddels overgegaan van generatie op generatie. Een vernieuwend familiebedrijf vol met de laatste mode!

In de prachtige lifestyle store Morselt Mode (Grotestraat 199-201-203-205) kan je terecht voor de mooiste topmerken voor mannen en dames. Voor de mannen koop je hier o.a. Denham The Jeanmaker, VANGUARD, Paul & Shark, Hugo Boss, Cavallaro, Butcher of Blue, PME Legend, Lyle & Scott, Cast Iron, State of Art en Koll3kt. Voor de dames shop je hier topmerken als Josh V, Maison Scotch, Loavies, Harper & Yve, Mrs. Butcher, Replay, G-star, Airforce, Catwalk Junkie, Refined Deptartment, My Jewellery en Sisterspoint! En dit is nog maar een selectie van de modemerken die er te vinden zijn. Er is hier dus meer dan genoeg keus op gebied van kleding, accessoires en sieraden. Laat je verrassen door de mooie merken én het prachtige interieur van Morselt Mode.

Een stukje historie

Het bedrijf begon als een steenfabriek gecombineerd met een kruideniers- en manufacturenwinkel waar ook garen, band, kousen en dergelijke verkocht werden. Door de levendige ruilhandel in Twente groeide het bedrijf Morselt gestaag door. In 1960 ging de manufacturenwinkel over naar alleen herenmode. Het filiaal in Oldenzaal kwam in 1967 erbij en hier werd de jeans geïntroduceerd! Deze uitbreiding in jeans werd ook in Borne gerealiseerd onder de naam Pilo.

Na een aantal succesvolle jaren met Pilo werd het pakket uitgebreid met een damesafdeling en ging het verder onder een nieuwe naam: Mixx-it. Na een verbouwing tijdens de verhuizing naar Grotestraat 199-201, kwam er een totaal jeansconcept tevoorschijn! Een nieuwe stap in de toekomst. Toen uiteindelijk in 2016 het pand van de buurman vrij kwam is deze kans én wens met beide handen aangenomen en is de grote lifestyle store gerealiseerd zoals hij nu is. Een ontzettend mooi en vernieuwend familiebedrijf dus!

Of bekijk de website www.morseltmode.nl

Openingstijden

maandag 13:30 - 18:00
dinsdag 09:30 - 18:00
woensdag 09:30 - 18:00
donderdag 09:30 - 18:00
vrijdag 09:30 - 21:00
zaterdag 09:30 - 17:00
zondag

contactinformatie

voorzieningen

Winkelen
  • Webwinkel
  • Winkelen

Tip je vrienden

facebook twitter