Kids & Co de Kinderboetiek

Al ruim 22 jaar zit Kids & Co in Borne! Deze gezellige boetiek voor kinderen en tieners vindt je aan de Nieuwe Kerkstraat. We hebben volop keus in baby, kinder en tienermode t/m maat 182.

Met een groot assortiment kinder- en tienermode, passend bij de nieuwste trends, kan elk kind en tiener hier slagen! Kom gezellig binnen, kijk rustig rond, want ze hebben voor ieder wat wils. Terwijl je rondneust kan je genieten van de gezellige en ongedwongen sfeer.

In de winkel van Anita werken 5 spontane dames die weten waar ze over praten op het gebied van mode. Je vindt hier o.a. merken zoals Black Bananas, Antony Morato, Feetje, Fila, Lyle & Scott, Ballin Amsterdam, Vingino en Jack & Jones. Wat ze vrolijkt maakt? Wanneer een klant blij is met zijn of haar aankoop: daar doen ze het natuurlijk voor!

Van klein naar groot

Anita zat eerder met haar winkel aan de overkant van de straat. Die zaak was alleen de helft kleiner dan wat ze nu hebben, waardoor ze na de verhuizing het assortiment goed konden uitbreiden. Resultaat: er zijn veel merken in de winkel te vinden! Van betaalbaar tot aan de luxere merken; voor ieder wat wils!

Of bekijk de website www.kidsboetiek.nl

Openingstijden

maandag gesloten
dinsdag 09:30 - 18:00
woensdag 09:30 - 18:00
donderdag 09:30 - 18:00
vrijdag 09:30 - 21:00
zaterdag 09:30 - 17:00
zondag gesloten

contactinformatie

Tip je vrienden

facebook twitter