Electro-sounds

In de zaak aan de Grotestraat (172D) kennen ze een groot assortiment op gebied van elektrische apparaten, verlichten, onderdelen, batterijen en ga zo maar door.

Sinds 2013 is deze winkel in Borne te vinden: Electro-sounds! In de winkel van Ruud en Karin kan je een heel breed assortiment vinden. Denk bijvoorbeeld aan verlengsnoeren, strijkijzers, koffiezetapparaten, maar ook stofzuigerzakken, stopcontacten, lijmsoorten, lampen, batterijen en de producten van HG. Daarnaast kunnen ze ook veel onderdelen bestellen en leveren voor allerlei apparaten. Handig dus! Maar waar ze misschien nog wel het meest bekend om staan is hun specialisatie: verlichting, en dan met name LED verlichting. Ze helpen graag in het meedenken en maken van lichtplannen voor woningen, bedrijven en winkels. Ook kun je alle onderdelen kopen om zelf een lamp samen te stellen. Teveel moeite? Dan hebben ze ook heel wat eigengemaakte lampen voor je klaarstaan!

Wat ze het meest uniek maakt is dat eigenlijk (bijna) alles wel mogelijk is en geen vraag is ze te gek! Ze denken met je mee van A tot Z. Wil je eerst eens zien hoe die mooie lamp thuisstaat? Geen probleem. Heb je 1 batterij nodig? Geen probleem! Of juist 100 meter LED strip? Ook geen probleem! En mocht je toevallig met een lege scootmobiel komen te staan kan je hier zelfs terecht om hem op te laden. Ze vinden het altijd leuk als een klant tevreden en met de juiste oplossing weer de deur verlaat.

Naast hun winkel in Borne (waar ook de ouders af en toe meehelpen!) hebben ze een tweede winkel geopend in Reutum genaamd LEDSHOPTWENTE. Dus mocht je een keer in Reutum zijn en op zoek zijn naar alles wat te maken heeft met verlichting voor zowel winkels, bedrijfshallen, thuis of kantoren: het is hier allemaal te bekijken!

Of bekijk de website www.electro-sounds.nl/

Openingstijden

maandag 13:00 - 18:00
dinsdag 09:00 - 18:00
woensdag 09:00 - 18:00
donderdag 09:00 - 18:00
vrijdag 09:00 - 20:00
zaterdag 09:00 - 17:00
zondag gesloten

contactinformatie

voorzieningen

Winkelen
  • Winkelen

Tip je vrienden

facebook twitter