Parfumerie MOOI Borne

Bij Parfumerie MOOI kan je terecht voor een breed aanbod in verschillende beautymerken. Van Rituals tot Clinique, van exclusieve geuren tot make up: laat hier je zintuigen prikkelen!

Parfumerie Mooi Borne, gevestigd op Dorsetplein 6, heeft een breed aanbod in verschillende beautymerken zoals Rituals, Ted Sparks, Chanel, Dior, Clarins, Clinique, Estée Lauder, Lancôme en nog vele andere exclusieve geurmerken. Hun specialisiatie? De passie en kennis van het comestica-vak! Die delen ze met liefde, omdat ze je waarderen om wie je bent. Francesco Lammertink (trotse filiaalmanager), Ines (visagie en huidadvies) en de rest van het team voorzien je altijd van 'Twents' advies: eerlijk, nuchter en direct dus! Met hun positieve & entousiaste energie en passie voor beauty weten ze nieuwe en bestaande klanten altijd te enthousiasmeren. Extra leuk zijn de momenten waarbij klanten bijvoorbeeld uit hun comfortzone durven te stappen en samen met Francesco & team op geurenreis gaan. Dit levert vaak verrassende geuren op die uiteindelijk mee naar huis gaan!

Parfumerie MOOI is trouwens ook de place to be voor heerlijke cadeaus! Het team helpt je graag meedenken voor een passend cadeau voor jouw dierbare. Met zo'n MOOI cadeau zit je natuurlijk altijd goed!

Stukje geschiedenis

Parfumerie Mooi Borne is in 2009 opgericht door Han Vaarhorst, die tevens trotse eigenaar is van de DA drogist in Borne. Door de jaren heen hebben veel veranderingen plaatsgevonden, denk daarbij aan het online shoppen. Klantcontact vinden ze erg belangrijk dat is dan ook de reden dat ze geen webshop hebben. Ze hechten waarde aan persoonlijke service met een Borns karakter.

Of bekijk de website www.mooi.nl/

Openingstijden

maandag 13:00 - 18:00
dinsdag 09:30 - 18:00
woensdag 09:30 - 18:00
donderdag 09:30 - 18:00
vrijdag 09:30 - 21:00
zaterdag 09:30 - 17:00
zondag gesloten

contactinformatie

Tip je vrienden

facebook twitter