Akkoord

Door het gebruik van onze website ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in ons Cookiebeleid.

Wat te doen in Borne

Heb je even?

In Borne is het hele jaar door van alles te zien en te doen. Zo geniet je in de zomer van bruisende evenementen & thema koopzondagen, maar je kan ook helemaal tot rust komen in ons mooie buitengebied. Geniet van culinaire uitspattingen in de tal van restaurants die wij in Borne, Hertme & Zenderen rijk zijn. Laat je onderdompelen in ons culturele erfgoed, ontdek nog meer van de geschiedenis van Borne door een tour met de stadsgids te boeken of start met je fiets vanaf knooppunt Zenderen en blijf lekker in beweging tijdens kilometerslange fietsroutes door ons mooie Twentse landschap! Vergeet je telefoon of fotocamera niet mee te nemen: meer dan eens zal je tijd moeten nemen om een foto te maken van al het moois wat je ziet.

De leukste doe-tips!

 1. Doe-tips

  Dagje Borne: mee met de beieraars

  Geschreven door Corine
 2. Hartelijke groet uit Borne

  Hartelijke groet van René & Rian

  Geschreven door Corine
 3. Doe-tips

  Gidsengroep weer van start

  Geschreven door Corine
 4. De Stem van Borne

  Inwoner aan het woord: Britt

  Geschreven door Koen
 5. Eten & Drinken

  Culitour Twente: beleef met al je zintuigen Twente vanuit je eigen mobiele restaurant

 6. Leestips!

  Mooi da'j d'r bint!

  Geschreven door Corine