Akkoord

Door het gebruik van onze website ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in ons Cookiebeleid.

Ten Buren Schoenmode

Al ruim 80 jaar mooie, trendvolle, modieuze en comfortabele schoenen die net even anders zijn. Kom gezellig een keer bij ons in de winkel en laat je verassen door al het moois.

Ten Buren Schoenmode is gevestigd midden in het centrum. Al ruim 80 jaar staat ten Buren Schoenmode bekend om de zeer selectief samen gestelde zomer en winter collecties.

Ieder seizoen worden de grote internationale beurzen in Italiƫ, Duitsland en Nederland bezocht om voor jou mooie, trendvolle, modieuze en comfortabele schoenen te vinden die net even iets anders zijn. Ook stelt Ten Buren schoenen helemaal zelf samen qua kleurencombinaties en met verschillende materialen om zo een schoenencollectie te brengen die je niet overal zult aantreffen. We hebben onder andere merken als: Floris van Bommel, Giorgio, Lilian en Maripe. Kom gezellig een keer bij ons in de winkel en laat je verassen door al het moois.

Of bekijk de website www.tenburenschoenmode.nl

Openingstijden

maandag 13:30 - 18:00
dinsdag 09:30 - 18:00
woensdag 09:30 - 18:00
donderdag 09:30 - 18:00
vrijdag 09:30 - 21:00
zaterdag 09:30 - 17:00
zondag gesloten

contactinformatie

voorzieningen

Toegankelijkheid
  • Rolstoeltoegankelijk

Tip je vrienden

facebook twitter