Winkelen

De enige échte Bornse Cadeaupas!

Geschreven door

Corine

Leestijd 2 minuten 591 x bekeken

Na maanden voorbereiding was het eindelijk zover: we konden de enige echte Bornse Cadeaupas lanceren! Compleet met confettikanon (het opruimen van de gouden snippertjes duurde wel 5 keer langer dan de daadwerkelijke scene) gingen we live!

Inmiddels doen er al meer dan 40 ondernemers in Borne aan mee, waardoor de variëteit waar je de pas aan uit kan geven steeds groter wordt! Wat dacht je van een nieuw item voor de garderobe? Iets leuks voor in huis? Een lekker diner of zelfs een schoonheidsbehandeling: met de Bornse cadeaupas geef je gewoon een stukje Borne cadeau en dát komt altijd goed van pas! De timing van de lancering is natuurlijk vakkundig gekozen, zo net voor de decembermaand. Als je niet weet wat je moet kopen, is zo’n cadeaupas natuurlijk verrekte handig. De ontvanger bepaalt immers zelf wat er onder de boom ligt. Of wat er uit de zak van Sinterklaas komt!

Trouwens, gesproken over de decembermaand: alle grootse plannen moeten helaas weer even in de ijskast maar we beloven jullie dat we er een fijne maand van gaan maken. Gelukkig mogen de winkels nog openblijven tot 17:00 uur, maar mijn gedachten zijn vooral bij alle horecaondernemers die opnieuw de deuren dicht moeten houden. Laten we komende maand extra aan hen denken. Haal een lekker diner op bij je favoriete restaurant of bestempel lunchen als het ‘nieuwe dineren’ en ga voor minimaal 3 gangen tussen de middag. Óf koop een Bornse Cadeaupas en ga als het weer mag, lekker tafelen bij onze lokale helden. Let’s make it a december to remember!

Deel dit artikel met vrienden

Corine

Hi, ik ben Corine! Citymarketeer, toerismemanager, promotioneel aanjager. Wat de titel ook mag zijn: mijn missie is om zoveel mogelijk mensen te overtuigen en te inspireren om een bezoek aan gemeente Borne te komen brengen!

Meer verhalen uit Borne

  1. Verhalen uit Borne

    Doneren aan de Mariakapel

    Geschreven door Corine
  2. Doe-tips

    Borne op z'n Best

    Geschreven door Corine
  3. Bruisend Borne

    Palmpasenoptocht Borne 2024

    Geschreven door Corine
  4. Doe-tips

    Op zoek naar leuke tips tijdens Pasen? Bekijk hier onze tips!

    Geschreven door Corine

Tip je vrienden

facebook twitter