Muziekcafé

Genieten van mooie muziek en gezelligheid in Muziekcafé Borne. Mooie luistermuziek tijdens deze editie met -Reborne Een 4 mans formatie met 3 gitaristen en een bassist. Alle 4 zingen, meerstemmig. Muziek van de 70-er jaren tot nu. -Honeysuckle Rose Een muziekduo dat tijdloze muziek brengt; folk, close harmony, blues en…

Genieten van mooie muziek en gezelligheid in Muziekcafé Borne. Mooie luistermuziek tijdens deze editie met -Reborne Een 4 mans formatie met 3 gitaristen en een bassist. Alle 4 zingen, meerstemmig. Muziek van de 70-er jaren tot nu.

-Honeysuckle Rose Een muziekduo dat tijdloze muziek brengt; folk, close harmony, blues en pop. Veel nummers zijn een feest van herkenning, soms gegoten in een nieuw jasje. Nationaal Theaterweekend Kulturhus Borne viert theater tijdens het Nationaal Theaterweekend! Dat betekent dat je dit weekend extra voordelig naar het theater kan. Zo kun jij laagdrempelig kennismaken met ons mooie theater. Dit weekend zit boordevol mooie programma’s om jou te laten zien hoe mooi, leuk, waardevol, ontroerend of grappig theater is. Het Muziekcafé is onderdeel van het programma voor het Nationaal Theaterweekend.

Wanneer

Locatie

Kulturhus de Bijenkorf

Adres
Marktstraat 23, 7622 CP Borne
Telefoon
074-2657200
E-mail
Website
www.kulturhusborne.nl/

Tip je vrienden

facebook twitter